دسته‌بندی نشده

طرز تهیه حلوا با آرد نان سنگک + فوت و فن درست کردن حلوا

طرز تهیه حلوا با آرد سنگک خوشمزه و تیره

یکی از آرد های مناسب برای درست کردن حلوا تیره و خوشمزه آرد سنگک است . در این مطلب از دلگرم طرز تهیه حلوا با آرد سنگک همراه با آموزش راز و رمز و نکات مهم در تهیه حلوا را مشاهده می کنید.

طرز تهیه حلوا تیره و خوشمزه با آرد نان سنگک + نکات کلیدی

مواد اولیه جهت تهیه حلوا با آرد سنگک

  1. آرد دو لیوان
  2. شکر یک لیوان
  3. آب نصف لیوان
  4. گلاب نصف لیوان
  5. زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ
  6. روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر هم بخواد

مواد لازم جهت تهیه شربت حلوا

  • شکر چهار پیمانه
  • آب دو پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • زعفران یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شربت حلوا

شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌کنیم.

طرز تهیه حلوای سنگک در منزل

ابتدا آرد رو داخل قابلمه میزاریم و تفت میدیم. اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدن کرد شعله گاز باید کم بشه.

مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده. وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه.

حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه.

بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره. حدود پنج شش دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم. حالا وقت اضافه کردن شربت است.

موقع اضافه کردن شربت حلوا آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره (شربت) رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شربت رو آضافه میکنیم و وقتی همه شربت رو به آرد اضافه کردیم

دوباره روی شعله ملایم میزاریم و دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میدیم. این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه

طرز تهیه حلوا با آرد نان سنگک + فوت و فن درست کردن حلوا


نکات لازم جهت پخت حلوا خوشمزه با آرد سنگک

برای اینکه یک حلوای تیره تری داشته باشید بهتر است که از آرد سنگک استفاده کنید. این حلوا را با آرد گندم و آرد نون بربری هم می تونید درست کنید .

اما برای اینکه حلوا تیره تر و خوشمزه تری داشته باشید بهتون پیشنهاد می کنم که از آرد سنگک استفاده کنید.

آرد نون سنگک به دلیل داشتن سبوس برای حلوا مناسب تر است.

اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است. اول آرد را بدون روغن تفت بدین. خوب آرد رو تفت بدین ( اما مرتب هم بزنید تا نسوزه)

بی نهایت تفت دادن بدون روغن در طعم نهایی حلوا تاثیر داره.

بعد از اینکه آرد را تفت دادین حتما الک کنید و بعد روغن را اضافه کنید در غیر این صورت ممکن است آرد گلوله شود .

راز و رمز و نکات مهم در تهیه حلوا

1. برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید. حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود.

2. چنانچه می خواهید حلوای پخته شده را شکوفه بزنید باید حلوا نرم تر باشد. باید به دستور تهیه حلوا حدود 4 تا 5 قاشق شربت یا گلاب اضافه نمایید تا کمی شل تر شود و راحت تر بتوانید آن را شکوفه بزنید.

3. اگر در حین گهواره کردن حلوا تکه تکه شد شربت آن کم است و حلوا خشک است کمی شربت اضافه کنید.

4. اگر حلوا در قابلمه گهواره نشد و منسجم نبود میزان شربت اضافه شده زیاد است و باید حلوا را روی حرارت بگذارید و مجددا حرارت دهید تا کمی آب اضافی آن تبخیر شود.

5. برای جلوگیری از شل شدن حلوا شربت را یکباره اضافه نکنید و در چند مرتبه این کار را انجام دهید. چنانچه حلوای شل را حرارت دهید کمی از کیفیت آن کاسته خواهد شد.

6. میزان جذب شربت آردهای مختلف متفاوت است .دقت داشته باشید به یکباره اضافه کردن شربت ممکن است حلوا را کاملا خراب کند. در اضافه کردن شربت بسیار دقت کنید.

7. دقت نمایید که اضافه ماندن شربت حلوا نیز باعث کم شدن شیرینی حلوا می شود. در انتهای پخت حلوا نهایتا چند قاشق شربت باید باقی مانده باشد.

8. چنانچه می خواهید حلوای شما طعم دارچین داشته باشد می توانید 1 قاشق سوپخوری دارچین به شربت اضافه نمایید

9. چنانچه می خواهید حلوای کاکائو داشته باشید از میزان آرد دستور 20 گرم کم کنید و با 20 گرم کاکائو جایگزین نمایید.

10. بهتر است از قاشق چوبی در هم زدن حلوا و شربت آن استفاده نمایید.

11. آرد حلوا را با ملایمت و حوصله سرخ کنید تا نسوزد چون آرد سوخته باعث تلخ شدن حلوا می شود.

طرز تهیه حلوا با آرد نان سنگک + فوت و فن درست کردن حلوا

چند ایده ی زیبا برای تزئین حلوا

در سینی بزرگ بریزید و روی آن را با خلال و پرک بادام و پودر نارگیل تزئین کنید.

در میان دو نان بستنی به اندازه دلخواه قرار دهید.

در نان میکادو بگذارید و به اندازه های مختلف و دلخواه برش دهید.

در نان شیرینی خامه ای پر کنید.

در میان نان رولت با کاردک بمالید و رولت را بپیچید.

در کاغذ شکلات یا کپسولهای مافین در سایز های ریز و درشت بگذارید و یا شکوفه بزنید.

در نانهای سنتی مثل لواش یا سنگک بپیچید و برش دهید.


بیشتر بخوانید :

حلوا بوتیکی؛ ۴ روش جهت تهیه حلوا بوتیکی مجلسی

طرز تهیه ۱۰ مدل حلوا خوشمزه و مجلسی + عکس

طرز تهیه ی حلوای مقوی با شیره ی انگور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا