دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی مرحله به مرحله با طعم عالی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل

حلوا بهترین نوع دسر برای ماه مبارک رمضان است. حلوا ها انواع متفاوتی دارند و شما می توانید آن ها را با روش های متفاوتی در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیلی را با کامل ترین روش ملاحظه خواهید کرد. با دلگرم همراه شوید.

حلوای زنجبیلی _ طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی مرحله به مرحله با طعم عالی

مواد لازم برای حلوای زنجبیلی

  • آرد 2 لیوان
  • پودر قند 1 و 1/2 لیوان
  • پودر گردو 100 گرم
  • کره 150 گرم
  • پودر زنجبیل 4 قاشق غذاخوری
  • پودر هل 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

آرد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بوی خوبی از آرد به مشام برسد. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را الک کنید.

آرد الک شده را مجدد داخل قابلمه بریزید و کره را به آن اضافه کنید ، تفت دهید تا کره به خوبی جذب آرد شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پودر هل ، پودر زنجبیل و گردوی پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.

اجازه دهید مخلوط آرد کمی خنک شود ( دقت کنید برای تردی حلوا و جلوگیری از ذوب شدن پودر قند آرد داغ نباشد ) سپس پودر قند را روی آن الک و مخلوط کنید ، مواد را داخل ظرف یا قالب بریزید و با فشار پشت قاشق یا دست مواد را به هم فشرده و منسجم کنید.

روی حلوا پودر قند و خلال پسته بپاشید و با چاقو به صورت مربع یا لوزی برش بزنید. ظرف حلوا را در یخچال بگذارید تا حلوا خوب سرد و سفت شود.

سپس همراه با چای سرو کنید ( این حلوا بافت ترد و شکننده ای دارد و در دهان آب میشود ).

نکته ها ی مهم برای پخت حلوا

میتوانید با اضافه کردن زعفران به این حلوا طعم زعفرانی بدهید ، همچنین میتوانید روی حلوا را با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا