دستهبندی نشده
آموزش تهیه حلوا با طعم و عطر زعفران در خانه
طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی به همراه نکات مهم
حلوا دسر محبوب ایرانیهاست که انواع مختلفی دارد. حلوای هویج، حلوای زنجبیل، حلوای آرد برنج، حلوای کدو که دارای رنگ و عطر بی نظیری هستند. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی خوش رنگ
حلوا یکی از دسرهای محبوب ایرانیه که تو مناسبتهای مختلف سرو میشه. ما امروز براتون دستور حلوای زعفرانی رو آماده کردیم که تو این روزای سرد میتونه حسابی گرمتون کنه.
حلوای زعفرانی برای پذیرایی تو مجالس و مهمونی هاتون کاربرد بیشتری داره و میتونین با قالبها و تزیین های زیبا به جای قند و شیرینی از این دسر خوشمزه استفاده کنید. طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی رو پایین براتون نوشتم.
مواد لازم جهت طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی
- آرد سفید گندم ۲ پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- شکر ۱ و نصف پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- آب نصف پیمانه
- پودر هل به مقدار لازم
طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی
- آرد رو داخل ظرف نسوز میریزم و روی حرارت کم تفت میدیم. حواسمون باید باشه که آرد ته نگیره و مدام هم زده بشه تا رنگش کمی تغییر کنه و بوی خامی ازش گرفته بشه.
- هل و روغن رو به آرد اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر پیدا کنه.
- نکته مهم برای خوب شدن حلوا اینه که باید آرد رو تا حدی سرخ کنیم که رنگش تغییر کنه و عطرش بلند بشه.
- تو این مرحله شهد حلوا رو آماده میکنیم. آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ذرات شکر کاملا حل بشه و آخرش گلاب و زعفران سابیده شده رو بهش اضافه میکنیم.
- اگه دوست داشتید که حلواتون روشن تر بشه میتونید مقدار زعفرون بیشتری بهش اضافه کنید.
- شهد آماده شده رو به آرد شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شهد کاملا جذب حلوا بشه و حلوا روغن بندازه.
- اگر مایه تون کمی شل بود، یکی دو دقیقه حلوا رو روی شعله با حرارت کم بذارید تا سفت بشه. دقت کنین که نباید زیاد طول بکشه چون شهدش ممکنه بسوزه.
- خب طبق طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی، حلوای شما آماده سرو شدنه. شما میتونین از این دستور پخت حلوا برای مدلهای مختلف حلوا با یکم تغییر تو مواد لازم استفاده کنین.حلوا رو داخل دیس بکشید و اون رو هرجوری که دوست دارید تزیین کنید و بعد از سرد شدن نوش جان کنین.
نکاتی که در هنگام پخت حلوا باید به آن توجه داشت!
- بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد گندم، آرد سنگک، آردهای غنی شده و آرد سبوسدار میباشند و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذیتری بدست خواهد آمد. نکته قابل توجه این است که این آردها نسبت به آرد سفید زمان بیشتری برای تفتدادن احتیاج دارند و رنگ آرد سفید به مراتب زیباتر خواهد بود و دارای بافت لطیفتری میباشد. همچنین آرد برنج و آرد نخودچی هم در تهیه حلوا های مختلف استفاده میشوند.
- برای تهیه حلوای روشنتر میتوانید زمان تفتدادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.
- برای اطمینان از گلوله نشدن حلوا، آرد را یک مرتبه قبل از تفت دادن آرد و یک مرتبه بعد از تفت دادن، الک کنید.
- بهتر آن است که آرد را به تنهایی تفت دهید و سپس به آن روغن را اضافه کنید، در این صورت تغییر رنگ آرد محسوستر است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که پس از افزودن روغن، آرد همچنان تفت داده میشود و زیاد تفت دادن آرد باعث تیره شدن رنگ حلوا میشود. برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا میبایست ابتدا یک قاشق از آرد را با کمی روغن مخلوط کنید. با این روش تشخیص رنگ حلوا آسانتر میشود. توصیه ستاره به شما این است که مدت زمان تفت دادن آرد را کاهش دهید و اگر تمایل به تیرهتر شدن حلوا داشتید بعد از افزودن روعن حلوا را با روغن بیشتری تفت دهید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی