دسته‌بندی نشده

طرز تهیه حلوا انجیر خوشمزه و مجلسی با آرد برنج

آموزش حلوای انجیر با طعم متفاوت

حلوا انواع مختلفی دارد و مواد لازم برای تهیه‌آن برحسب نوع حلوا متفاوت هستند.حلوای انجیر یک حلوای مقوی جدید و متفاوت است که‌ در این مطلب از دلگرم شما را با طرز تهیه‌ آن آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم حلوای انجیر

  • آرد برنج :150 گرم
  • آرد:50 گرم
  • انجیر :150 گرم
  • شکر:250 گرم
  • کره گیاهی:50 گرم
  • روغن مایع:به مقدار لازم
  • گردو خرد شده:50 گرم
  • زعفران :به مقدار لازم
  • آب:2 پیمانه
  • گلاب :2 پیمانه

طرز تهیه حلوای انجیر

دستور پخت حلوای انجیر

برای تهیه این حلوا ابتدا باید انجیر را از شب قبل در مقداری آب خیس دهید تا نرم شود. بعد انجیر نرم شده را با مقداری آبداخل مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.
سپس پوره انجیر را همراه با شکر ، گلاب ، گردوی خرد شده و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیایند و شکر حل شود.
بعد آرد برنج و آرد سفید را با هم مخلوط کنید و داخل تابه ای بریزید تا بر روی حرارت کم ، آرد تفت بخورد و رنگ آن یکی دو درجه تغییر کند.

سپس کره و مقداری از روغن مایع را داخل آرد تفت داده شده بریزید و خوب هم بزنید تا روغن جذب آرد شود.
دقت کنید تا روغن مایع زیاد ریخته نشود که باعث شل شدن آرد خواهد شد. وقتی آرد سرخ شد ، شهد آماده شده را کم کم به آرد حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا فرم بگیرد و صاف و یکدست شود.

حتماً بخوانید:

۳۵ خاصیت معجزه آسای انجیر

۳۵ خاصیت معجزه آسای انجیر

انجیر یکی از اولین میوه هایی است که انسان خورده. حتی برخی ها میگویند میوه ممنوع که حوا خورد انجیر بوده است، نه سیب. انجیر خواص بسیاری دارد. این میوه…

نکات طلایی برای درست کردن حلوا انجیر

  1. بجای گردو میتوانید از خلال پسته و خلال بادام هم استفاده کنید.
  2. گردو را پودر نکنید.
  3. بجای کره از روغن جامد هم میتوانید استفاده کنید.
  4. اگر فرصت کافی برای خیس کردن انجیر نداشتید میتوانید آن را چند دقیقه ای در آب بجوشانید تا نرم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا