دسته‌بندی نشده

کباب کفتا یا کفته، غذای معروف و محبوب کشور ترکیه

روش طبخ کباب کفتا

طرز طبخ این کباب بسیار ساده بوده و با مخلوطی از ادویه ‌های معطر آماده می شود. می توانید خیلی راحت و سریع کباب کفتا بین المللی را در منزل تهیه کرده و سرو کنید. در زمان طبخ این کباب هم می توانید آن را بر روی منقل زغال کباب کنید و هم در داخل فر و یا در ماهی تابه و با کمی روغن سرخ کنید.

از دیگر انواع کباب های معروف و پرطرفدار می توان به کباب کنجه لاری، گمج کباب، کباب ساتای مرغ، کباب سرداشی، ساج کباب، کباب بلغاری، آدانا کباب و… اشاره کرد.

طرز تهیه کفتا کباب خوشمزه به روش لبنانی مرحله به مرحله

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک: ۲ عدد
نعناع: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سماق: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
فلفل پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه کباب کفتا لبنانی خوشمزه با سس مخصوص

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا پیازها را پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام 2 گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
گام 3 نعناع و جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

حتماً بخوانید:

گام 4 سپس پودر تخم گشنیز، سماق، پودر زیره، پاپریکا و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
گام 5 مخلوط گوشت را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
گام 6 سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه کباب کفتا اصیل و سنتی لبنانی

گام 7 بعد از آماده شدن مایه کباب، کمی از مایه را برداشته و به دلخواه بر روی سیخ فلزی و یا چوبی قرار داده و شکل دهید.
گام 8 بعد از تمام شدن سیخ کردن کباب ها، می توانید از منقل زغال و یا ماهی تابه گریل برای کباب کردن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا