کباب کفتا یا کفته، غذای معروف و محبوب کشور ترکیه
روش طبخ کباب کفتا
طرز طبخ این کباب بسیار ساده بوده و با مخلوطی از ادویه های معطر آماده می شود. می توانید خیلی راحت و سریع کباب کفتا بین المللی را در منزل تهیه کرده و سرو کنید. در زمان طبخ این کباب هم می توانید آن را بر روی منقل زغال کباب کنید و هم در داخل فر و یا در ماهی تابه و با کمی روغن سرخ کنید.
از دیگر انواع کباب های معروف و پرطرفدار می توان به کباب کنجه لاری، گمج کباب، کباب ساتای مرغ، کباب سرداشی، ساج کباب، کباب بلغاری، آدانا کباب و… اشاره کرد.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک: ۲ عدد
نعناع: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سماق: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
فلفل پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا پیازها را پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام 2 گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
گام 3 نعناع و جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
حتماً بخوانید:
گام 4 سپس پودر تخم گشنیز، سماق، پودر زیره، پاپریکا و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
گام 5 مخلوط گوشت را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
گام 6 سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
گام 7 بعد از آماده شدن مایه کباب، کمی از مایه را برداشته و به دلخواه بر روی سیخ فلزی و یا چوبی قرار داده و شکل دهید.
گام 8 بعد از تمام شدن سیخ کردن کباب ها، می توانید از منقل زغال و یا ماهی تابه گریل برای کباب کردن استفاده کنید.