دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کباب با سولاردوم

طرز تهیه کباب با سولاردوم

طرز تهیه کباب با سولاردوم

مواد لازم:

کوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله……..250 گرم

آب پیاز رنده شده……..1عدد بزرگ

روغن مایع یا زیتون…….1/3 استکان

نمک/فلفل

زعفران به دلخواه

طرز تهیه:

گوشت را به اندازه دلخواه برش داده (فقط کلفت زیاد نباشد) در ظرفی آب پیاز(پیاز رو رنده کنید وآبش رو بگیرید)+فلفل+روغن مخلوط کنید وگوشتهارو بخوابانید چند ساعت توش تا بیات بشه(هرچی بیشتر بهتر)

موقع سیخ کشیدن نمک رو اضافه کنید و یک هم کوچک زده و به سیخ کشیده……..حالا هرکی منقل داره بذاره رو زغال

هرکی هم سولاردوم بچینه توی جایگاه مخصوصش و دکمه اتو کوک شماره 2…اینتر…و به وزن تقریبی گوشتها وزنشو بزنه که من همون اولیشو یعنی200 گرم انتخاب کردم ودر دستگاه بسته و دکمه استارت رو بزنید

واینم کباب سولاردومی…..وقتی آماده شد پیشنهاد میکنم کره روش بمالید که به به تر بشه

منبع : سرآشپزصورتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا