دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی کباب لقمه خوشمزه و بی نظیر با آموزش مرحله ای

طرز تهیه کباب لقمه ای مرحله به مرحله

انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست . از اونجایی که همیشه فرصت و جای لازم برای تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم، بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم . با دلگرم برای آموزش این کباب لقمه ی آسان همراه شوید.

طرز تهیه کباب لقمه با طعم دل پسند

طرز تهیه ی کباب لقمه خوشمزه و بی نظیر با آموزش مرحله ای

مواد لازم برای کباب لقمه ای

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سبزی معطر ( ریحان.ترخان.جعفری ) 1 قاشق غذا خوری
  • آرد سوخاری 1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه کباب لقمه ای

  1. پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. سپس در کاسه ای گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و پیاز را مخلوط کنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند
  2. در انتها نیز سبزی های معطر خرد شده را اضافه کرده و مخلوط نمائید.
  3. زعفران دم کرده و آرد سوخاری را جداگانه با هم مخلوط کنید و در این مرحله به مواد اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن بهم بزنید.
  4. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.
  5. سیخ های چوبی را از قبل در آب ولرم خیس کنید ( چوب ها وقتی مرطوب شوند در زمان کباب کردن نمیسوزند ).
  6. ظرف گوشت را از فریزر خارج کنید سپس به اندازه لازم از مایه گوشت بردارید و کمی با دست فشار دهید تا رطوبت آن گرفته شود،آنرا شکل دهید و به سیخ بکشید.
  7. پس از اینکه تمام کباب ها را به سیخ کشیدید کف تابه کمی روغن بریزید و کباب ها را کف تابه بچینید. سپس با حرارت ملایم و در باز کباب لقمه ها را سرخ کنید.
  8. پس از سرخ شدن بهمراه نان یا برنج و گوجه های کباب شده سرو نمائید.
  9. نکته ها : اگر سبزی تازه در دسترس ندارید از سبزی های خشک هم میتوانید استفاده کنید. برای چسبندگی کباب حتما پس از رنده کردن پیاز را از صافی بگذرانید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود در غیر این صورت کباب ها روی سیخ وا میروند.

چند نکته برای تهیه ی کباب لقمه

  • پس از اضافه کردن آرد سوخاری ، مواد را زیاد هم نزنید
  • قبل از استفاده از انواع سیخ های چوبی حتما سیخ ها را از 10 دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا هنگام کباب کردن سیخها آتش نگیرند.
  • این کباب را میتوانید درون فر یا روی اتش ذغال نیز تهیه کنید ، در اینصورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره اب شده را مرتب روی کباب ها بزنید تا کباب لقمه ها خشک نشوند.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا