دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی کباب ترش گیلانی به روش ساده و خوشمزه

تهیه کباب ترش با فرمول ساده

در این بخش از سایت دلگرم طرز تهیه کباب ترش را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.با دلگرم همراه شوید.

کباب ترش – طرز تهیه کباب ترش گیلانی

مواد لازم برای کباب ترش ( گیلان )

  • گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم
  • گردوی چرخ شده 100 گرم
  • رب انار 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • روغن زیتون یا مایع 1/2 لیوان
  • جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون 3 قاشق خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترش دلچسب

  1. درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید .
  2. سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).
  3. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).
  4. سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ).
  5. کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.

دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش

  • برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.
  • گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است استفاده می کنند.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا