دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه جوجه کباب حلزونی با سیخ چوبی

کباب حلزونی _ طرز تهیه کباب حلزونی

جوجه کباب یکی از انواع و اقسام کباب های اصیل ایرانیه که فوق العاده لذیذ و خوشمزه هم هست. جوجه کباب با طعم های مختلفی تهیه میشه برای مثال جوجه کباب زعفرانی، ماستی و … با آموزش جوجه کباب حلزونی شکل با دلگرم همراه شوید.

آموزش تهیه جوجه کباب حلزونی با سیخ چوبی

طرز تهیه کباب حلزونی گوشت و مرغ

مواد اولیه برای جوجه کباب سیخی

  • فیله مرغ 300 گرم
  • آبلیمو دو قاشق سوپخوری
  • گوجه‌فرنگی دو عدد
  • زعفران آب‌کرده دو قاشق سوپخوری
  • لیموترش یک عدد
  • فیله گوسفندی 300 گرم
  • سیخ چوبی به میزان لازم
  • پیاز یک عدد
  • روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرزتهیه جوجه کباب حلزونی

  1. فیله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک، فلفل و پیاز قرار می‌دهیم
  2. بعد مرغ را با فیله گوشت روی هم گذاشته، مقداری با استیک کوپ، کوبیده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد
  3. سپس به صورت حلزونی پیچیده به سیخ چوبی می‌‌زنیم، مقداری روغن مایع داخل تابه چدنی ریخته و به همراه گوجه‌فرنگی داخل تابه سرخ می‌‌کنیم.
  4. این غذا با حرارت ملایم باید آماده گردد تا مغز پخت شود.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)

طرز تهیه ی کباب مرغ تابه ای در منزل

آموزش پخت کباب انگشتی خانگی راحت و ساده

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا