دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کباب عراقی یا کباب ملوکی با طعم دلپذیر

مواد لازم کباب عراقی یا کباب ملوکی

کباب آماده (به اندازه لازم) : 450 گرم
سس گوجه فرنگی (تهیه شده با گوجه فرنگی تازه): 2 فنجان
روغن : ۱/۴ قاشق سوپ خوری
نان (نان پهن یا نان پیتا) :به مقدار لازم
سبزیجات (پیاز، فلفل، سبزی،‌ خرد شده) : ۴-۳ فنجان
جعفری (یا سبزی دیگر، خرد شده) : ۱ فنجان
ادویه : به مقدار لازم

کباب عراقی

طرز تهیه کباب عراقی

تابه را چرب کنید. روی آن را با نان بپوشانید. کباب ها را روی نان قرار دهید. سبزیجات خردشده را روی کباب بپاشید. روی آن را باز هم نان بگذارید. نان را سوراخ کنید.
فر را با حرارت متوسط گرم کنید. ماهیتابه را ۱۵ دقیقه قبل از زمان سرو غذا داخل فر قرار دهید. ۳ فنجان سس را با ملاقه روی کل ماهیتابه بریزید. سرو کنید.

می توانید این غذا را با یک کاسه سیزیجات خام (فلفل دلمه ای، پیاز، سبزی و … خرد شده) سرو کنید تا شبیه به سالسای مکزیکی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا