دسته‌بندی نشده

دستور تهیه سس چانتی در مایکروویو

روش تهیه سس چانتی یک طعم دهنده خوشمزه

سس چانتی یک سس خوشمزه و مغذی است که سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است. گوجه فرنگی موجود در سپس چانتی منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است.

فلفل دلمه ای موجود در سپس چانتی منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است. سیر و زنجبیل موجود در سپس چانتی دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند. سبزیجات معطر موجود در سس چانتی منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سیر 2 حبه
زنجبیل رنده شده 2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
آب 1/4 فنجان
سبزیجات معطر خرد شده (نعناع، جعفری، ریحان و گشنیز) 1/4 فنجان

روش تهیه سس چانتی

طرز تهیه :

گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید.
فلفل دلمه ای را خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید.
زنجبیل را رنده کنید.
همه مواد را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید.
به طور مداوم هم بزنید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
اجازه دهید سس به مدت 10 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
سس را از روی حرارت برداشته و خنک کنید.
سبزیجات معطر را به سس اضافه کنید.

نکات لازم جهت تهیه سس چانتی

می توانید مقدار فلفل دلمه ای را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
می توانید سس سپس چانتی را به صورت سرد یا گرم سرو کنید.
سس سپس چانتی را می توان برای طعم دادن به انواع غذاهای هندی مانند برنج، نودل، مرغ، گوشت و سبزیجات استفاده کرد.

طرز تهیه سس چانتی با مایکروویو

طرز تهیه سس چانتی با مایکروویو

اگر می خواهید سس چانتی را با مایکروویو تهیه کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:

همه مواد را در یک کاسه مقاوم در برابر مایکروویو بریزید.
سس را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو با قدرت بالا بپزید.
سس را هم بزنید و دوباره به مدت 1 دقیقه در مایکروویو با قدرت بالا بپزید.
سس را از مایکروویو خارج کرده و خنک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا