نکات طلایی جهت تهیه سس سچوان چینی
طرز تهیه و دستور پخت سس سچوان خانگی
سس سچوان را می توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. برای استفاده به صورت سرد، آن را روی غذاهای گوشتی یا سبزیجات بریزید. برای استفاده به صورت گرم، آن را به غذاهای در حال پخت اضافه کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
روغن کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | 2 حبه |
زنجبیل، رنده شده | 1 اینچ |
فلفل قرمز خشک خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
سرکه سفید | 1/2 فنجان |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
روغن کنجد را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تا زمانی که نرم شوند، حدود 1 دقیقه تفت دهید.
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
سرکه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
نکات لازم جهت تهیه سس سچوان
برای سس تندتر، مقدار فلفل قرمز را افزایش دهید.
برای سس شیرین تر، مقدار شکر را افزایش دهید.
می توانید این سس را تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
برخی از غذاهایی که می توان با سس سچوان سرو کرد:
مرغ سرخ شده
ماهی کبابی
گوشت گاو سرخ شده
سبزیجات بخارپز
برنج
نودل
هنگام کار با فلفل های تند، حتما از دستکش استفاده کنید. فلفل های تند می توانند باعث سوزش پوست و چشم شوند. اگر با فلفل های تند تماس دارید، دستان و صورت خود را با آب و صابون بشویید.