دسته‌بندی نشده

روش تهیه سس تاباسکو با 2 دستور ساده

طرز تهیه سس تاباسکو

تاباسکو اسم تجاری نوعی سس فلفل تنده. سس تاباسکو توی خیلی از کشورها جزو چاشنی‌های بسیار معروفه و توی بیشتر خونه‌ها استفاده می‌شه. تاباسکو رو از فلفل قرمز، سرکه، آب و نمک درست می‌کنند و توی بشکه‌هایی از چوب بلوط سفید عمل میارند.

ابزار مورد نیاز :

قاشق
قابلمه
غذاساز
شیشه درب دار
آبکش

سس تاباسکو

مواد لازم :

2 پیمانه سرکه (سفید)
450 گرم فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری نمک

دستور تهیه :

فلفل‌های قرمز رو خوب شسته و سر اون‌ها رو جدا می‌کنیم.
اون ها رو توی آبکش ریخته تا آب اضافی گرفته بشه و خشک بشند.
فلفل‌ها و سرکه رو توی یه قابلمه متوسط می‌ریزیم و روی حرارت معمولی گذاشته تا کمی بجوشه.
در حین پخت نمک رو هم آروم آروم به فلفل و سرکه اضافه کرده و اون رو آهسته هم می‌زنیم.
بعد از ۵ دقیقه جوشیدن، حرارت رو خاموش کرده و صبر می‌کنیم تا مخلوط خوب خنک بشه.
مخلوط رو توی غذاساز ریخته تا به حالت پوره دربیاد.
سس رو توی شیشه‌ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

طرز تهیه سس تاباسکو

طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی با سیر

مواد لازم :

آب ۱ پیمانه
سرکه تند ۱ پیمانه
نمک نصف قاشق چای‌خوری
شکر یک قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
فلفل قرمز تند ۴۰ عدد

طرز تهیه :

فلفل‌های قرمز، یک پیمانه آب و سیر خردشده را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا فلفل‌ها نرم و له شوند.
در حین پختن بقیه مواد مانند سرکه، شکر و نمک را نیز به مخلوط فلفل و سرکه اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
وقتی فلفل‌ها نرم و له شدند حرارت را خاموش کنید.

پس از سرد شدن مواد، آن‌ها را در میکسر یا غذاساز ریخته تا با هم میکس شوند.
پس از میکس کردن، مجددا آن‌ها را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکی دو قل بخورد.
حال بعد از سرد شدن سس، آن را در شیشه‌ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای سرکه این سس می‌توانید از سرکه بالزامیک استفاده کرده و از عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا