دسته‌بندی نشده

3 گام موثر جهت تهیه پودر زنجبیل در خانه

طرز تهیه پودر زنجبیل خانگی

زنجبیل یکی از درمان های گیاهی برای کاهش دردهای ذهنی است به طور معمول مصرف ۲ گرم زنجبیل برای رفع درد ماهیچه ای که از دلایل ورزش کردن مانند ورزش های مقاومتی است را کاهش می دهد. هر زنجبیل به اندازه دیکلوفناک برای مدیریت درد و بدون توجه به ناراحتی گوارشی تاثیر دارد. یکی دیگر از مهم ترین فواید مصرف زنجبیل کمک به درمان انواع تهوع اعم از تهوع بارداری، تهوع ناشی از شیمی درمانی کمک شایانی می کند.

پودر ریشه گیاه زنجبیل که در چای، دمنوش و در آشپزی برخی غذاها از آن استفاده می‌شود طرز تهیه ساده‌ای دارد. گرچه بسیاری ترجیح می‌دهند زنجبیل را به صورت تازه مصرف کنند، اما همیشه به زنجبیل تازه دسترسی نداریم. بنابراین می‌توانیم خیلی راحت پودر زنجبیل را در خانه تهیه کنیم. مرحله مهم تهیه پودر زنجبیل، خشک کردن آن است.

شما می‌توانید با استفاده از نور خورشید و آفتاب یا دستگاه خشک کن و فر و حتی روی بخاری و شوفاژ زنجبیل را خشک کنید و هم میوه خشک زنجبیل و هم در نهایت پودر زنجبیل داشته باشید. در این مقاله طرز تهیه پودر زنجبیل خانگی را آموزش می‌دهیم و در مورد خواص زنجبیل به شما می‌گوییم.

مراحل تهیه پودر زنجبیل خانگی بدون فر

مراحل تهیه پودر زنجبیل خانگی بدون فر

مرحله اول

روش خشک کردن زنجبیل تازه روی بخاری و شوفاژ و زیر آفتاب هم مرسوم است. در مرحله اول از طرز تهیه پودر زنجبیل بدون فر، زنجبیل‌ها را پس از شستن و ورق ورق کردن در یک سینی قرار دهید. بهتر است سینی شما استیل باشد. چرا که سینی استیل در مقابل تابش مستقیم نور خورشید یا حرارت شوفاژ و بخاری آسیب نمی‌بیند.

مرحله دوم

در مرحله دوم از طرز تهیه پودر زنجبیل خانگی، سینی را در فضایی که مطمئن هستید نور مستقیم خورشید به آنجا می‌تابد، یا روی شوفاژ و بخاری قرار دهید. پس از سه الی پنج روز زنجبیل‌های شما در آفتاب کاملا خشک شده‌اند. روی بخاری و شوفاژ هم چند ساعت زمان لازم است تا زنجبیل خشک شود.

طرز تهیه پودر زنجبیل خانگی

مرحله آخر

در مرحله آخر از طرز تهیه پودر زنجبیل خانگی، شما می‌توانید با استفاده از آسیاب، زنجبیل های خشک شده را به صورت پودر درآورید. پودر زنجبیل را در ظرف دردار ریخته و در جای خشک و خنک قرار دهید. پودر زنجبیل تهیه شده به روش خانگی کاملاً طعم متفاوتی دارد.

در عین حال شما مطمئن هستید که مواد دیگری مثل نگهدارنده مواد غذایی به آن اضافه نشده است. شما می‌توانید از پودر زنجبیل تهیه شده در چای، دمنوش و حتی برخی غذاها استفاده کنید.

حتماً بخوانید:

فواید و خواص پودر زنجبیل

زمانی که بحث زنجبیل و یا طرز تهیه پودر زنجبیل به میان می‌آید، معمولا بلافاصله صحبت از کاهش وزن و زیبایی پوست می‌شود. زنجبیل به دلیل داشتن آنتی‌ اکسیدان بسیار بالا در شفافیت پوست و از بین بردن جای زخم بسیار تاثیرگذار است. شما حتی می‌توانید زنجبیل تازه را روی پوست خود قرار دهید تا جای لکه‌های پوستی کاملاً از بین برود. زنجبیل یک گیاه ضد التهاب است.

فواید و خواص پودر زنجبیل

بنابراین مصرف آن برای از بین بردن التهاب‌های پوستی بسیار توصیه می‌شود. گیاه زنجبیل برای درمان شوره سر به دلیل خاصیت ضد قارچی آن بسیار مفید است.

از این ریشه گیاهی برای لایه برداری پوست نیز استفاده می‌شود. همچنین مصرف منظم زنجبیل در رژیم غذایی به رشد مو بسیار کمک می‌کند. اگر معمولا دچار سرماخوردگی‌های حاد می‌شوید، نوشیدن زنجبیل با عسل به همراه چای به شما بسیار توصیه می‌شود.
این گیاه دارای آنتی‌هیستامین طبیعی بوده و حتی مانع از آبریزش بینی می‌شود. ریشه گیاه زنجبیل در کاهش قند خون و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی بسیار موثر است.

ریشه این گیاه که گاهی به صورت تازه و گاهی به صورت پودر زنجبیل خانگی تهیه سرو می‌شود، کمک بسیار زیادی به درمان سوء هاضمه و کاهش دردهای دوره قاعدگی می‌کند. اما یکی دیگر از خواص زنجبیل که بارها در مورد آن شنیده ایم درمان چاقی است چرا که مصرف آن باعث افزایش سوخت‌وساز بدن می‌شود.

بهتر است اگر به گیاه زنجبیل حساسیت ندارید و دارای مزاج خیلی گرم نیستید، مصرف روزانه این ریشه گیاهی را در رژیم غذایی خود قرار دهید. شما می‌توانید در مواد غذایی از پودر، عصاره و یا زنجبیل تازه استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا