دسته‌بندی نشده

فواید بی نظیر مصرف زنجبیل برای صبحانه

زنجبیل برای صبحانه

زنجبیل این ابرغذای پرکاربرد، دارای خواص متعددی‌ست که از درمان حالت تهوع گرفته تا دردهای عضلانی را بهبود می‌بخشد. اما چه چیزی راجع به زنجیبل وجود دارد که آن را واقعا خاص می‌کند ؟

پاسخ این است که می‌توان با آسودگی به این ابرغذا اعتماد کرد و می‌توان به‌راحتی آن را به برنامه غذایی روزانه افزود.

اگر بخواهید کمی کرهٔ پرادویه داشته باشید و یا قهوهٔ صبحگاهی‌تان را کمی مزه‌دار کنید، زنجبیل به‌راحتی صبح شما را خاص خواهد کرد.

قهوهٔ صبحانه را با زنجبیل مزه دار کنید

قهوه به‌عنوان منبع مهم آنتی اکسیدان در دنیا شناخته می‌شود. قهوه و زنجبیل دو عنصر قدرتمند هستند که با رادیکال های آزاد مبارزه می‌کنند.

برای دریافت ابرغذای صبح، تنها کافی است یک قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل را به فنجان قهوه‌تان اضافه کنید.

حتی می‌توانید نوشیدنی معروف یمنی به نام «قیشر» را (Qishr) که از همین ترکیب تهیه می‌شود، آماده کنید. این نوشیدنی سنتی خاورمیانه‌ای نه‌تنها تند و خوشمزه است، بلکه به هضم آسان‌تر نیز کمک می‌کند.

چای زنجبیل برای دریافت ویتامین C

چای زنجبیل نوشیدنی محبوبی در فصل زمستان به‌حساب می‌آید. این چای نه‌تنها گرم و آرامش‌بخش است، بلکه به بهبود دل‌درد نیز کمک می‌کند. یک فنجان از این چای تند در صبح می‌تواند به رفع حالت تهوع، بیماری حرکت و یا تهوع صبحگاهی بارداری کمک کند.

شما در خانه می‌توانید این چای را تهیه کنید. تنها کافی‌ست کمی زنجبیل را رنده کنید و حدود ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید. کمی شکر برای طعم‌دهی بهتر اضافه کنید. چای زنجبیل آماده نیز در سوپرمارکت‌ها فروخته می‌شود.

مربای زنجبیل بهترین گزینه برای صبحانه

معمولا مرباهای متنوعی از میوه‌ها در بازار وجود دارد، اما آیا تابه‌حال مربای زنجبیل را امتحان کرده‌اید؟ شاید مربا به دلیل وجود شکر گزینهٔ سالمی به‌حساب نیاید، اما مربای زنجبیل انتخاب سالم‌تری خواهد بود.

شما می‌توانید این مربا را به صورت آماده و یا در خانه تهیه کنید. مقداری مربای زنجبیل روی نان تست یا بیسکویت بسیار مطبوع خواهد بود.

کسانی که طعم کلاسیک ساندویچ مربا و کره بادام زمینی را دوست دارند نیز می‌توانند ترکیب خاص مربای زنجبیل و بادام‌زمینی را امتحان کنند.

نکته : کسانی که برای مصرف شکر محدودیت دارند، می‌توانند مقداری زنجبیل رنده‌شده را به کره اضافه کنند. احتمالا به‌زودی عاشق این ترکیب بی‌نظیر خواهید شد.

زنجبیل جایگزینی برای شیره درخت افرا

به‌تازگی شیره ارگانیک زنجبیل به بازار آمده که انتخاب خلاقانه‌ای برای سرو پنکیک خانگی به‌حساب می‌آید. این شیره تنها از دو مادهٔ اصلی تشکیل شده، اما استفاده از آن در نوشیدنی‌ها، کیک و شیرینی، املت، پنکیک یا وافل طعم خوبی دارد.

شما می‌توانید با جوشاندن مواد اصلی به مدت ۳۰ دقیقه، این شیره را در خانه و به‌راحتی تهیه کنید. سپس مواد را از یک صافی رد کنید تا به بافت لطیف و یک‌دستی برسید.

مواد لازم برای تهیهٔ شیره زنجبیل

  • ۱۰۰ گرم زنجبیل پوست‌گرفته و خردشده
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ پیمانه آب

یک کاسه گرانولا با خاصیت ضدالتهابی

یک کاسه گرانولا مملو از فیبر، همیشه یکی از راحت‌ترین انتخاب‌ها برای صبحانه به‌حساب می‌آید. اما اضافه کردن زنجبیل ادویه‌دار و معطر به این ترکیب، آن را بهتر هم می‌کند.

حدود ۲ سانتی‌متر از یک زنجبیل را رنده کنید و با عسل یا روغن‌ نارگیل خوراکی آب‌شده ترکیب کنید.

حالا این مادهٔ خوش‌طعم را به کاسهٔ صبحانه‌تان اضافه کنید. زنجبیل خاصیت ضدالتهابی دارد که برای افراد مبتلا به روماتیسم مفصلی بسیار مفید است.

ترکیب زنجبیل در اسموتی

برای هیجان‌انگیزتر کردن این نوشیدنی صبحگاهی، آب زنجبیل را به مخلوط‌کن اضافه کنید. آب زنجبیل را می‌توان به روش‌های متعدد مثلا در ترکیب سس سالاد یا غذاهای تفت‌دادنی (Stir frying) استفاده کرد.

آب زنجبیل دارای خواص فراوان است؛ از بهبود سوخت‌وساز بدن گرفته تا مبارزه با باکتری‌ها. همچنین زنجبیل برای درمان درد قاعدگی و بدن‌‌درد پس از ورزش بسیار مناسب است.

اگر آب زنجبیل خالص برای شما کمی تند است، آن را به اسموتی صبحگاهی یا شیک پروتئین پس از ورزش‌تان اضافه کنید.

صبحانه سریع با زنجیبل

زمان زیادی ندارید؟ می‌توانید یک صبحانهٔ سریع آماده کنید و از خواص زنجبیل بهره‌مند شوید.

یک شکلات انرژی‌زا بدون گلوتن با طعم زردچوبه و زنجبیل تهیه کنید. می‌توانید از قبل با استفاده از زنجبیل لقمه‌های انرژی‌زا تهیه کنید و صبح‌هایی که زمان زیادی برای صرف صبحانه ندارید، از انرژی آن بهره‌مند شوید.

اضافه کردن زنجبیل به کیک‌های صبحانه

قطعا از زنجیبل در کیک و شیرینی‌های متعددی استفاده می‌شود؛ نان‌، کلوچه‌، کیک و پای‌های زنجبیلی از جملهٔ این مواردند. اما شما هم می‌توانید در تهیهٔ شیرینی‌های خانگی از زنجبیل استفاده کنید.

زنجبیل با خواص فوق‌العاده زیادی که دارد، به آسانی می‌تواند به مهم‌ترین وعده غذایی روز یعنی صبحانه اضافه شود. با شروع روز و مصرف زنجبیل، کمک بزرگی به حفظ سلامتی‌تان خواهید کرد.

خواص مصرف زنجبیل برای صبحانه

دیگر خواص مصرف زنجبیل

خواص عالی زنجبیل برای لاغری از دیدگاه علمی

طبق مطالعات انجام شده، استفاده از زنجبیل می تواند باعث ترشح انسولین، سوزانده شدن چربی ها و هضم شدن کربوهیدرات شود که این امر می تواند باعث کمک به سلامت و بهبود سندرم متابولیک شود.

سندرم متابولیک با مشکلاتی مثل قند خون (دیابت)، چاقی و همچنین بیماری های قلبی و عروقی ارتباط مستقیمی دارد.

طی آزمایش هایی که محققان بر روی موش ها انجام داده اند، مشخص شده است که زنجبیل توانسته به کاهش وزن، درمان التهاب، پایین آمدن سطح کلسترول و همچنین قند خون در موش ها کمک نماید. علاوه بر آن زنجبیل برای از بین بردن کبد چرب نیز مفید می باشد.

با وجود اینکه تحقیقات کافی در مورد خواص زنجبیل برای انسانها وجود ندارد؛ ولی نتیجه ای که از این تحقیقات بدست آمده این است که استفاده از زنجبیل در انسان ها باعث سوزاندن کالری، سوزاندن چربی و کاهش اشتها در نتیجه کاهش وزن و لاغری خواهد شد.

خواص زنجبیل در هضم بهتر غذا

زنجبیل دارای مقادیر زیادی فیبر می باشد و فیبر یک ماده غذایی است که می تواند به هضم بهتر غذا و همچنین خالی شدن زودتر معده و روده، دفع ضایعات بدن و سم زدایی روده کمک نماید و هر چه عمل هضم و دفع بهتر صورت پذیرد می تواند در کاهش وزن و لاغری مفید باشد.

در طب سنتی هند که آیورودا نام دارد، سالهاست که از زنجبیل به عنوان یک ماده ای که به هضم کمک می کند، استفاده می شود.

خواص زنجبیل در آب کردن چربی های دور شکم

همانطور که قبلا گفتیم زنجبیل دارای خاصیت سیر کنندگی می باشد؛ و همین امر می تواند علاوه بر کاهش وزن، به آب کردن چربی های دور شکم و پهلو نیز کمک نماید.

زنجبیل می تواند روی عواملی مثل پرخوری، تغییرات هورمونی و حتی کمبود انرژی برای انجام دادن فعالیت های ورزشی که موجب به وجود آمدن چربی دور شکم می شوند تاثیر خوبی داشته باشد.

زنجبیل یک ماده طبیعی برای کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری می باشد و چون زنجبیل کالری بسیار کمی دارد می توانید از آن به همراه غذا و نوشیدنی استفاده نمایید.

فواید اضافه کردن زنجبیل به صبحانه

انواع دمنوش های لاغری با گیاه زنجبیل

طرز تهیه دمنوش لاغری با استفاده از پودر زنجبیل خشک

مواد لازم:

  1. پودر زنجبیل خشک 1 قاشق چایخوری
  2. آب داغ 250 میلی لیتر
  3. عسل یا زردچوبه به مقدار لازم

طرزتهیه:

1- ابتدا 1 قاشق پودر زنجبیل را به یک لیوان آب داغ که دمای آن 80 درجه باشد، اضافه کنید.
2- اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد.
3- بعد از این مدت می توانید در صورت تمایل مقداری زردچوبه یا عسل به آن اضافه کنید و بنوشید.

طرز تهیه دمنوش لاغری با استفاده از زنجبیل تازه

مواد لازم:

  1. ریشه زنجبیل تازه 2 قطعه
  2. آب 250 میلی لیتر
  3. عسل به مقدار لازم

طرزتهیه:

  • ابتدا 2 قطعه ریشه زنجبیل تازه را پوست بگیرید و بعد رنده کنید.
  • زنجبیل رنده شده را به آب در حال جوش اضافه کرده و اجازه دهید 1 دقیقه بجوشد.
  • سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند تا دم بکشد.
  • می توانید در صورت تمایل مقداری عسل به آن اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

طرزتهیه دمنوش لاغری با استفاده از زنجبیل و لیمو

مواد لازم:

  1. زنجبیل 1 تکه
  2. لیمو 2 عدد
  3. آب 1 لیتر

طرزتهیه:

  • اول آب دو عدد لیمو را با یک تکه زنجبیل خرد شده ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  • بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کرده و 1 لیتر آب و همچنین پوست لیمو را به آن بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. این دمنوش را قبل از غذا میل نمایید.

بیشتر بخوانید :

آب زنجبیل ناشتا : 21 خاصیت دارویی درمانی آب زنجبیل، از رشد مو تا …

زنجبیل : ۱۳ درمان خانگی با استفاده از زنجبیل

مصرف چای زنجبیلی همراه با خواص آن

طرز تهیه چای زنجبیلی برای لاغری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا