۲ روش ساده جهت تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی
روش تهیه کوفته شیرین غذای لذیذ کرمانشاهی
دستور پخت و طرز تهیه کوفته شیرین که غذای محلی کرمانشاه است در این مقاله از دلگرم آمده است. اطمینان داشته باشید از این غذا خوش تان میآید.
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی
روش اول جهت تهیه کوفته شیرین با سرکه
مواد لازم :
- 250 گرم گوشت چرخکرده
- 200 گرم برنج
- 25 گرم نعنا خشک
- 100 گرم شکر
- 2/3 پیمانه سرکه
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد تخممرغ
- یک پیمانه آب
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
طرز تهیه کوفته شیرین در منزل
برنج را به حالت کته با آب زیاد بپزید تا اصطلاحا شفته شود. آن را از روی حرارت بردارید و پیاز رنده شده را به همراه گوشت به برنج اضافه کنید.
نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کنید و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخممرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
بیشتر بخوانید : ترفند های اساسی برای جلوگیری از وا رفتن کوفته + طرز تهیه
از مواد به اندازه ی یک پرتقال کوچک بردارید و به شکل تخممرغ فرم دهید و کف قابلمه بچینید. در شیرجوش کوچکی، سرکه، آب، 2 قاشق غذاخوری روغن و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
سپس این سس را روی کوفته ها بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا کوفته ها کاملا مغز پخت شوند.
روش دوم جهت تهیه کوفته شیرین با گوجه
مواد اولیه :
- برنج دو پیمانه
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- پیاز یک عدد
- نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
- سرکه دو قاشق غذاخوری
- شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی یک عدد
- آب به میزان لازم
- نمک، زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را با کمی آب نیم پز کرده، بعد میگذاریم کمی سرد شود، سپس پیاز رنده شده را همراه با گوشت چرخکرده، تخممرغ، نعناخشک، نمک و زردچوبه به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
بیشتر بخوانید : آموزش تصویری طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت
از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل یک کتلت بزرگ و قطور درست میکنیم، آنگاه آنها را در یک ردیف، کف قابلمه مورد نظر میچینیم.
گوجهفرنگی را ابتدا رنده کرده و سرخ میکنیم و شکر، سرکه، آب و کمی روغن به آن اضافه میکنیم و روی کوفتهها میریزیم و به مدت 45 دقیقه با حرارت کم میگذاریم تا بپزد.
نکات مهم جهت تهیه کوفته شیرین
گرفتن آب پیاز رنده شده مانع از وا رفتن کوفته میشود، بنابراین برای اینکه کوفتهها شکل خود را حفظ کنند، قبل از افزودن پیاز به گوشت چرخ کرده، حتما آب آن را بگیرید.
ورز دادن مایه کوفته یکی از عواملی است که باعث انسجام و چسبندگی آن میشود و از وا رفتن کوفتهها جلوگیری میکند، بنابراین مایه کوفته را حسابی ورز دهید.
بیشتر بخوانید :
کوفته سیرابی | طرز تهیه کوفته سیرابی (کفته سیرابی)
طرز تهیه کبه حلب (غذای عربی) با طعمی فوق العاده عالی
طرز تهیه ی کوفته برنجی سنتی به روش اصیل اصفهانی