دسته‌بندی نشده

روش تهیه یک کوفته فوری در زمان کم

روش تهیه یک کوفته فوری در زمان کم

روش تهیه یک کوفته فوری در زمان کم

مواد لازم:

گوشت چرخی………..200 گرم

پیازرنده شده وآب گرفته…….1عدد متوسط

برنج نیمه شسته شده …………2 قاشق(من وقتی ندارم برنج درسته که خیسش کردم و

با انگشتام کمی خردش کردم استفاده میکنم)

تخم مرغ……..1عدد

آرد نخودچی………….2تا3 قاشق

مرزه وترخون خشک شده………از هر کدام 1 قاشق(از تازش هم میتوان استفاده کرد)

نمک/فلفل/زردچوبه……..به میزان لازم

مواد سس

سیب زمینی /فلفل دلمه ای/ آلو خشک(به دلخواه)…………به میزان لازم

پیاز داغ……..2قاشق

رب گوجه فرنگی……….2قاشق

کمی سبزی خشک مرزه و ترخون ……1/2 قاشق مرزه و 1 قاشق ترخون

نمک/فلفل/زدچوبه/کمی دارچین

طرز تهیه:

پیاز رنده شده وآبگرفته+گوشت چرخی در میکسر خوب همزده حالا به ظرفی دیگر مواد رو انتقال داده

+ادویه +سبزی خشک+برنج+آرد نخود چی+تخم مرغ خوووووب با دست ورز داده حدود 5 دقیقه ومطابق شکل مواد را تقسیم کنید و گرد کنید

این مقدار 4تا5عدد متوسط میده

اگر مواد شل بود و گلوله نمیشد کمی آرد نخودچی ریخته در قابلمه پیاز داغ ریخته +کمی زرد چوبه/نمک/فلفل/کمی دارچین+کمی سبزی خشک (مرزه و ترخون)ورب گوجه فرنگی توجه کنید نباید مرزه زیاد ریخت که تلخ میشه

وتف داده وآب ریخته حدود 3 لیوان و گذاشته تا جوش بیاد وقتی جوشید کوفته هارو آروم توش بریزید وبه دلخواه سیب زمینی چهار قاچ توش بی اندازید من چون عطر فلفل دلمه ای رو دوست دارم 1/2 فلفل دلمهای رو ریختم +چندتا آلو خشک

که آلو باعث میشه آب کوفته لعابی بشه میتونید (1دونه آلو وکمی گردو خرد شده و کمی پیاز داغ وکمی دارچین)که مخلوط کرده لای کوفته هم بذارید که خوشمزه میشه وحرارت رو کم کنید و گذاشته که به دل پخته بشه و نوش جان

طرز تهیه کوفته تبریزی- کوفته تبریزی و نکته های آن- نکته هایی برای تهیه کوفته تبریزی- مواد لازم برای کوفته تبریزی- نکات کلیدی برای کوفته تبریزی- نکته برای تهیه کوفته تبریزی- نحوه پخت کوفته تبریزی

نکته :


_ وقتی قرار باشد کوفته به صورت مجلسی تهیه شود، معمولا تمام مواد را به صورت یک یا دو کوفته بزرگ در می‌آورند و داخل کوفته‌ها را بسته به تعداد نفرات با تخم مرغ آب پز و سایر مواد پر می‌کنند.

_ برخی برای حصول اطمینان از باز نشدن کوفته، آن‌ها را جداگانه و محکم لای یک دستمال توری نازک و البته تمیز و بهداشتی قرار می‌دهند و داخل سس می‌گذارند.

_ انواعی دیگر از کوفته تبریزی ( با همین روش طبخ ولی اندکی تغییر در روش سرو ) تهیه می‌شود که به اسامی دیگری شهرت دارند. از جمله کوفته شاخدار یا کوفته مرغ (تویوخ کوفتسی) کوفته معلا (آرباب کوفتسی) و…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا