دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوفته عدس

مواد لازم:

  • عدس 1لیوان (از عدس قرمز هم میتوانید استفاده كنید)
  • بلغور گندم 1لیوان (ریز)
  • پیاز پیاز 1عدد
  • روغن به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق سوپخوری
  • آبلیمو 1چهارم لیوان
  • جعفری 3تا4قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوفته عدس

طرز تهیه کوفته عدس

طرزتهیه:

1. ابتدا عدس را خوب پاك كرده، می‌شوییم و با 1/5 لیوان آب و كمی نمك و روغن می‌پزیم.بلغور را نیز پاك كرده، می‌شوییم و هنگامی كه مقداری از آب عدس باقی ماند، به آن اضافه می‌كنیم.

2. درب قابلمه را محكم می‌بندیم تا بلغور با بخار عدس خوب نرم شود .در این زمان اگر بلغور زود نرم نشد می‌توانید یك دوم لیوان آب جوش اضافه كنید، اما در نهایت و پس از پخته شدن، این مخلوط نباید آب داشته باشد.در یك تابه روغن می‌ریزیم و پیاز را رنده كرده و در آن تفت می‌دهیم.

3. رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه می‌كنیم و چند دقیقه‌ی دیگر تفت می‌دهیم.مخلوط رب و پیاز را به عدس و بلغور پخته شده می‌افزاییم و هم می‌زنیم.آب لیموترش، نمك، فلفل و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه می‌كنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه‌ی مواد با هم تركیب شوند.

4. از مواد به اندازه‌ی یك گردو برمی‌داریم و هر تكه را به شكل كوفته‌های دراز شكل می‌دهیم و برای سرو آماده میكنیم.

نكات:

1. این غذا را با عدس قرمز هم میتوانید طبخ كنید.

2. این كوفته به صورت سرد سرو میشود.

3. در صورت تمایل از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده كنید تا كوفته شما خوشرنگ تر شود.

4. استفاده از مقداری زعفران به خوشرنگ و خوش عطر شدن غذا كمك زیادی میكند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا