دسته‌بندی نشده

کوکو باقلا، غذای جدید و جذاب شمالی

طرز تهیه کوکو باقلا غذایی خوشمزه و مقوی

متاسفانه امروزه کمتر کسی ست که این کوکو خوشمزه را بشناسد و همه معمولا به پخت کوکوهای معروفی همچون کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی بسنده می کنند غافل از اینکه کوکو انواع مختلفی دارد و شما با هر موادی می توانید کوکو تهیه کنید. باقلا یکی از سبزیجات پرخاصیت است که می تواند برای همه گروه های سنی به نوعی مفید باشد.

این گیاه دارای سابقه طولانی در جهان است و در روم باستان ، یونان و مصر استفاده می شده است. باقلا یا باقالی منبع تامین فیبر است. این گیاه به دلیل داشتن پروتئین بالا زمانی که همراه با برنج پخته می شود به یک غذای کامل تبدیل می گردد. کلسیم و پتاسیم موجود در باقله می‌تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند.

طرز تهیه غذای محلی کوکو باقلا سبز (گیلانی)

از خواص باقلا میتوان به فسفر زیاد آن اشاره کرد که بهره هوشی افراد را بالا میبرد. بنابراین باقلا را در وعده غذایی کودکان قرار دهید. باقلا کم کالری است و کلسترول زیادی ندارد. همچنین فیبر و ویتامین A دارد و در هضم غذا موثر است.

این دانه همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.

کوکو باقلا سبز خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

لازم به ذکر است که باقالای تازه طبع سرد و‌ تر و باقالای خشک طبع سرد و خشک دارد. گل آن نیز طبع گرم دارد. ارزش غذایی باقالای خشک شده نیز بیشتر از باقالای تازه است اما ویتامین C باقالای تازه بیشتر است. از دیگر انواع کوکوهای گیاهی می توان به کوکو مارچوبه و کتلت عدس نیز اشاره کرد.

مواد لازم :

باقلا تازه : 500 کیوگرم
تخم مرغ : 4 عدد
روغن : به مقدار لازم
جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری(اختیاری)
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو باقلا غذایی خوشمزه و مقوی

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا پوست سبز و سفید باقلا را جدا کرده و با کمی نمک در آب می پزیم تا خامی آن گرفته شود.(نیم ساعت)

حتماً بخوانید:

گام 2 سپس باقلا را آبکش کرده ، خوب می کوبیم یا آسیاب می کنیم تا کامل له شود.
گام 3 تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و خوب هم می زنیم.
گام 4 سپس جوش شیرین ، نمک ، فلفل و زردچوبه را کم کم روی تخم مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم.

کوکو باقلا سبز خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

گام 5 باقلا کوبیده را به تخم مرغ ها اضافه کرده و همه مواد را با هم کامل مخلوط می کنیم.
گام 6 در نهایت زمانی که روغن داغ شد ، به صورت یکجا و یا به صورت قاشقی و تکی در روغن سرخ می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا