دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ۴ مدل کوکو خوشمزه و پرطرفدار ایرانی + نکات کلیدی

طرز تهیه انواع کوکو خوشمزه و مجلسی

دلگرم : کوکو یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است. کوکو یکی از متنوع ترین غذاها با طعم ها و روش های مختلف است کوکو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه محسوب می شود که در اشکال متفاوتی درست می شود و با طعم های مختلف ما در این مطلب از مجله دلگرم قصد داریم طرز تهیه انواع کوکو خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کنیم بسیاری از کوکوها محلی و بومی هستند با طعم های دلنشین.

آموزش پخت 4 مدل کوکو و کتلت خانگی مرحله به مرحله

1. طرز تهیه کتلت لوبیا سفید

مواد لازم :

  • لوبیا سفید: 200گرم
  • سیب زمینی: 1عدد
  • پیاز: 1عدد
  • سیر: 1حبه
  • برگ کرفس: (ساطوری شده) 3قاشق سوپخوری
  • ماست (چکیده): 1قاشق سوپخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 4عدد
  • گوجه فرنگی: (کوچک و نگینی شده(اختیاری)) 1عدد
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا لوبیا را با مقدار کمی نمک کاملاً بپزید. آنگاه آن را با گوشت‌کوب یا مخلوط کن کاملاً پوره کنید. سیب زمینی را رنده کرده، نشاسته‌ی آن را بگیرید (بعد از رنده کردن آن را شسته، کمی فشار دهید تا آب آن برود) و با پیاز، سیر، برگ کرفس، ماست، نمک و فلفل به لوبیاها اضافه کنید.
  2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، با چنگال زده، به مواد اضافه کنید. در آخر در صورت تمایل گوجه‌ی ریز شده را به آن اضافه کنید.
  3. تابه را گرم کرده، روغن ریخته، سپس یا به صورت کتلت های تک نفره تهیه کنید یا مایه کوکو را در تابه بریزید و ابتدا در تابه را بگذارید تا این‌ که کوکو خودش را بگیرد و بعد در تابه را برداشته، کوکو را برگردانده و حرارت را کم کنید تا هر دو طرف آن کاملاً بپزد.
  4. بعد از سرد شدن کوکو را به شکل دلخواه برش داده، روی هر برش را با ماست چکیده تزیین کنید.

نکات مهم جهت تهیه کتلت لوبیا سفید

  • می‌توانید برای تهیه‌ی این کوکو در فر،تابه را در طبقه‌ی وسط فر با دمای 180 درجه‌ی سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.در این صورت فقط ظرف را چرب کنید و روغن زیادی اضافه نکنید.
  • در صورت تمایل برای تزیین می توانید نان پیتا را در دیسی گذاشته و این کوکوها را به شکل لوزی برش زده روی نان بگذارید و اطراف آن را با سبزیجات پخته تزیین کنید.
  • این کوکو همراه با ماست چکیده فوق العاده خوشمزه می باشد.
  • حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

2. روش تهیه شامی با کشمش

مواد لازم :

  • گوشت :(گوسفند یا گوساله بدون استخوان و چربی) 300گرم
  • کشمش: (پلویی و پاک شده(ترجیحا سبز)) 1لیوان
  • نخود: 2لیوان
  • برنج: 1لیوان
  • ترخان: (خرد شده) 2قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2قاشق غذاخوری سرخ شده+اعدد خام
  • تخم مرغ: 2عدد
  • زردچوبه: 1قاشق چایخوری
  • آرد: (گندم یا سیب زمینی) 2قاشق غذاخوری
  • کاری: 1قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را پاک میکنیم و به همراه نخود، پیاز خام و کمی زردچوبه و فلفل آبپز میکنیم طوری که گوشت نیم پز شود.
  2. سپس گوشت و نخود را چرخ می کنیم. سپس برنج را با کمی نمک و روغن به مرحله آبکشی رسانده و بعد آن را له کرده یا چرخ میکنیم.کشمش را شسته و با آرد مخلوط می کنیم.
  3. مواد چرخ شده، کشمش، آرد، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودرکاری و ترخان خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم. اگر لازم بود تخم مرغ بیشتری اضافه می کنیم تا مایه شل نباشد.
  4. روغن را داغ کرده از مایه به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ ریخته و سرخ می کنیم.غذا را به دلخواه تزئین کرده و سرو می کنیم.

نکات لازم جهت تهیه شامی با کشمش

  • اگر مایع زیادی شل شد می توان از مقدار بیشتری آرد سیب زمینی استفاده کرد.
  • استفاده از آرد سیب زمینی باعث میشود غذای شما هنگام سرخ شدن کمتر روغن بگیرد.
  • اگر از غذاساز استفاده شد می توان گوشت و نخود و برنج را با هم چرخ کرد.
  • در صورت تمایل غذا را به صورت کوکو درآورده و در فر طبخ کنید تا رنگ آن روشن تر شود.
  • این کتلت را با گوشت مرغ نیز میتوان تهیه کرد.

طرز تهیه ۴ مدل کوکو خوشمزه و پرطرفدار ایرانی + نکات کلیدی


3. طرز تهیه کتلت با گوشت کوبیده

مواد اولیه :

  • گوشت کوبیده: 5قاشق سوپخوری سر پر
  • تخم مرغ: 2عدد
  • زعفران: 1قاشق سوپخوری
  • پودر سیر: نصف قاشق سوپخوری
  • پودر موسیر: 1قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم
  • آرد سوخاری: به میزان لازم
  • گرد لیمو: نصف قاشق غذاخوری

این کتلت خوشمزه بسیار ساده طبخ میشود و طعم آن واقعا عالیست! از این به بعد سعی کنید برای طبخ آبگوشت از مواد بیشتری استفاده کنید تا بتوانید با صرف زمان کمتر به جای یک وعده دو وعده غذای خوشمزه داشته باشید!

طرز تهیه :

  1. گوشت کوبیده را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب ورز بدهید.اگر تخم مرغ به نظرتان کم بود و مایه منسجم نشد میتوانید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.
  2. مقداری زعفران آب کرده را به همراه گرد لیمو،پودر سیر و موسیر و سایر ادویه دلخواه به مایه اضافه کرده و با گوشتکوب یا میکسر کاملا یکنواخت کنید.
  3. درون تابه ای کمی کره بریزید ، پس از داغ شدن کره1 قاشق غذاخوری از مایه کتلت بردارید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و داخل تابه برید.
  4. وقتی تابه پر شد درب آن را بگذارید تا یک طرف کتلت طلایی شود و بعد آن را برگردانید و بدون درپوش طرف دوم را هم سرخ کنید البته توجه داشته باشید که مواد کتلت شما پخته شده اند و فقط در حدی باید حرارت ببینند که تخم مرغ ها بپزد.

نکات لازم جهت تهیه کتلت با گوشت کوبیده

  • مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه ای باشد که مایه نه زیاد شل و نه زیاد سفت همین که با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی است.
  • این کتلت خوشمزه را هم با ماست چکیده و هم با سس قرمز میتوانید سرو کنید.
  • بهتر است در تهیه آبگوشت از مقدار بیشتری نخود استفاده کنید تا بتوانید کتلت خوشمزه تری داشته باشید.
  • اگر مایه شما شل شد به آن مقداری آرد نخودچی و یا مقدار بیشتری گوشت کوبیده اضافه کنید.

طرز تهیه ۴ مدل کوکو خوشمزه و پرطرفدار ایرانی + نکات کلیدی


4. طرز تهیه کوکوی اسپاگتی با کالباس گوشت

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ پیمانه اسپاگتی پخته
  • ۲ ق س پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲ /۱ پیمانه کالباس گوشت خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

  1. در یک ظرف مناسب تخم‌ مرغ‌ها را بریزید و خوب بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، سپس اسپاگتی پخته را داخل کاسه بریزید و با کمک دست آن را کاملاً آغشته به تخم‌مرغ کنید.
  2. کالباس خردشده و نیمی از جعفری خردشده را هم بریزید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکوی شما آماده شود.
  3. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نیمی از پنیر را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا پنیر کمی آب شود، سپس مخلوط اسپاگتی را داخل تابه بریزید.
  4. وقتی مخلوط کمی خودش را گرفت، کوکو را از تابه خارج کنید، بقیه پنیر را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا آب شود. حالا کوکو را از آن طرف داخل تابه قرار دهید تا آن طرف کوکو که هنوز نپخته است، بپزد. صبر کنید تا کوکو آماده شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  5. بعد از آنکه کوکو کمی سرد شد، آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با باقیمانده جعفری آن را تزیین کنید، سپس آن را برش زده و سرو کنید. برای تهیه این کوکو از هر سس اسپاگتی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه ۴ مدل کوکو خوشمزه و پرطرفدار ایرانی + نکات کلیدی

بیشتر بخوانید :

کوکو ی کرفس : طرز تهیه کوکو برگ کرفس

آموزش تهیه کوکو سبزی با مایکروفر مرحله به مرحله

کوکوی اسفناج | طرز تهیه کوکوی مناسب افراد دیابتی + خواص اسفناج

۲ روش برای تهیه کوکوی کنجد مقوی و پر از خاصیت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا