دستهبندی نشده
آموزش تهیه کوکوی پوکورا غذای خوش طعم خوزستان مرحله به مرحله
آشنایی با روش تهیه پوکورا – غذای محلی خوزستان
پوکورا را تهیه کرده و به صورت گرم میل همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل نمایید. با دلگرم همراه شوید.
دستور آشپزی کوکو پوکورا (خوزستان)
مواد لازم کوکوی پوکورا
- آرد نخود خام 200 گرم
- تره خرد کرده 1 پیمانه
- آب ولرم 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی پوکورا
- آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.
- سپس تخممرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
- در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. ۳تا ۵ دقیقه هر طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
- سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- آن را با گوجهفرنگی تازه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی پوکورا
- کوکوی پوکورا جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
- کوکوی پوکورا را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی