دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه کوکوی پوکورا غذای خوش طعم خوزستان مرحله به مرحله

آشنایی با روش تهیه پوکورا – غذای محلی خوزستان

پوکورا را تهیه کرده و به صورت گرم میل همراه با سس فلفل یا سس گوجه‌ فرنگی میل نمایید. با دلگرم همراه شوید.

دستور آشپزی کوکو پوکورا (خوزستان)

مواد لازم کوکوی پوکورا

  • آرد نخود خام 200 گرم
  • تره خرد کرده 1 پیمانه
  • آب ولرم 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • زعفران دم‌ کرده 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی پوکورا

  1. آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم‌ کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.
  2. سپس تخم‌مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
  3. در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. ۳تا ۵ دقیقه هر طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
  4. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌ شان گرفته شود.
  5. آن را با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی پوکورا

  • کوکوی پوکورا جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
  • کوکوی پوکورا را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا