دستهبندی نشده
طرز تهیه ی کوکوی لوبیا سبز به ۲ روش ساده و آسان
نکات کامل برای تهیه کوکوی لوبیا سبز
مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت
- لوبیا سبز خرد شده : 700 گرم
- هویج نگینی شده : 4 عدد
- پیاز خرد شده بزرگ :1عدد
- گوشت چرخ کرده : 300گرم
- سیب زمینی خرد شده متوسط : 4عدد
- تخم مرغ : 6 عدد
- زرشک : 2/3 پیمانه
- نمک و ادویه : به مقدار کافی
- روغن سرخ کردنی
طرز تهیه کوکوی فوق العاده خوشمزه لوبیاسبز با گوشت
- اقدام به پخت لوبیا و هویجی که خرد کرده اید بکنید و آن ها در کنار هم بپزید تا اینکه آب آن ها به صورت کامل رو به خشکی برود.
- پس از اینکه این کار را انجام دادید در مرحله بعدی سیب زمینی را سرخ کرده و در همان هنگام پیاز ها را نیز جدا از آن شروع به سرخ کردنشان کنید.
- گوشت تان را به پیاز که سرخ شده است اضافه کنید و زیر شعله را کمتر کنید تا گوشت آرام بپزد.
- مرحله بعدی نوبت آن است که تخم مرغ را شکانده و آن را به داخلی ظرفی که از قبل آماده کرده اید بیندازید که باید درون این ظرف نیز هویج و لوبیا را هم اضافه بفرمایید و پس از اضافه کردن آن ها نوبت به گوشت و سیب زمینی می رسد که باید اضافه شود
- مواد کوکو را با اضافه کردن زرشک به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و بعد از اینکه به صورت کامل و خوب مخلوط نمودید مواد به دست آمده را بر روی حرارت مناسب سرخ نمایید.
مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز ساده :
- سیب زمینی خرد شده 2 عدد متوسط
- لوبیا سبز خرد شده 400 گرم
- هویچ متوسط 1 عدد
- تخم مرغ 4 عددأ
- فلفل دلمه ای به مقدار لازم
- قارچ به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه ، زرد چوبه به میزان لازم
روش پخت کوکو لوبیا سبز ساده
- ابتدا باید لوبیا را از قبل نگینی ریز خرد کنید و بعد بخار پز کنید. سیب زمینی ها را هم ریز خرد کنید و با کمی نمک و زرد چوبه سرخ کنید.هویچ را هم رنده درشت میکنیم.سپس در ظرفی مناسب لوبیا ها را با سیب زمینی ها ی سرخ شده مخلوط میکنیم و هم میزنیم. بعد هویج را به لوبیاها اضافه میکنیم .
- بهتر است هر کدام از مواد را که اضافه میکنیم خوب هم بزنیم .در مرحله بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم .فلفل دلمه و قارچ کاملا ریز شده را هم به همراه ادویه ها به داخل مواد کوکو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .
- تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزیم تا داغ شود و بعد مواد کوکو را به صورت یکدست داخل تابه میریزیم .
- حرارت زیر تابه را ملایم میکنیم تا یک طرف کوکو پخته شود . اگر هنگام برگرداندن کوکو دچار مشکل بودید میتوانید کوکو را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر طرف را جداگانه برگردانید .
- وقتی سمت دیگر کوکو با حرارت کم پخت . میتوانید در ظرف مورد نظر سرو کنید. استفاده از قارچ و فلفل دلمه ای در این غذا اختیاری است و میتوانید حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی لوبیا سبز
گردآوری شده مجله دلگرم
مریم امینی