دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی کوکوی لوبیا سبز به ۲ روش ساده و آسان

نکات کامل برای تهیه کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز با گوشت

  • لوبیا سبز خرد شده : 700 گرم
  • هویج نگینی شده : 4 عدد
  • پیاز خرد شده بزرگ :1عدد
  • گوشت چرخ کرده : 300گرم
  • سیب زمینی خرد شده متوسط : 4عدد
  • تخم مرغ : 6 عدد
  • زرشک : 2/3 پیمانه
  • نمک و ادویه : به مقدار کافی
  • روغن سرخ کردنی

کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه کوکوی فوق العاده خوشمزه لوبیاسبز با گوشت

  1. اقدام به پخت لوبیا و هویجی که خرد کرده اید بکنید و آن ها در کنار هم بپزید تا اینکه آب آن ها به صورت کامل رو به خشکی برود.
  2. پس از اینکه این کار را انجام دادید در مرحله بعدی سیب زمینی را سرخ کرده و در همان هنگام پیاز ها را نیز جدا از آن شروع به سرخ کردنشان کنید.
  3. گوشت تان را به پیاز که سرخ شده است اضافه کنید و زیر شعله را کمتر کنید تا گوشت آرام بپزد.
  4. مرحله بعدی نوبت آن است که تخم مرغ را شکانده و آن را به داخلی ظرفی که از قبل آماده کرده اید بیندازید که باید درون این ظرف نیز هویج و لوبیا را هم اضافه بفرمایید و پس از اضافه کردن آن ها نوبت به گوشت و سیب زمینی می رسد که باید اضافه شود
  5. مواد کوکو را با اضافه کردن زرشک به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و بعد از اینکه به صورت کامل و خوب مخلوط نمودید مواد به دست آمده را بر روی حرارت مناسب سرخ نمایید.

کوکو لوبیا سبز

مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز ساده :

  • سیب زمینی خرد شده 2 عدد متوسط
  • لوبیا سبز خرد شده 400 گرم
  • هویچ متوسط 1 عدد
  • تخم مرغ 4 عددأ
  • فلفل دلمه ای به مقدار لازم
  • قارچ به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه ، زرد چوبه به میزان لازم

روش پخت کوکو لوبیا سبز ساده

  1. ابتدا باید لوبیا را از قبل نگینی ریز خرد کنید و بعد بخار پز کنید. سیب زمینی ها را هم ریز خرد کنید و با کمی نمک و زرد چوبه سرخ کنید.هویچ را هم رنده درشت میکنیم.سپس در ظرفی مناسب لوبیا ها را با سیب زمینی ها ی سرخ شده مخلوط میکنیم و هم میزنیم. بعد هویج را به لوبیاها اضافه میکنیم .
  2. بهتر است هر کدام از مواد را که اضافه میکنیم خوب هم بزنیم .در مرحله بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم .فلفل دلمه و قارچ کاملا ریز شده را هم به همراه ادویه ها به داخل مواد کوکو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .
  3. تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزیم تا داغ شود و بعد مواد کوکو را به صورت یکدست داخل تابه میریزیم .
  4. حرارت زیر تابه را ملایم میکنیم تا یک طرف کوکو پخته شود . اگر هنگام برگرداندن کوکو دچار مشکل بودید میتوانید کوکو را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر طرف را جداگانه برگردانید .
  5. وقتی سمت دیگر کوکو با حرارت کم پخت . میتوانید در ظرف مورد نظر سرو کنید. استفاده از قارچ و فلفل دلمه ای در این غذا اختیاری است و میتوانید حذف کنید.

کوکو لوبیا سبز

نکات تکمیلی در مورد کوکوی لوبیا سبز

گردآوری شده مجله دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا