دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکو ذرت غذای مجلسی و لاکچری

دستور پخت کوکو ذرت

ذرت یکی از مواد غذایی است که علاوه بر خواص بسیاری که دارد، طعم خوبی هم دارد و از آن در فست فود نیز استفاده می شود. اما علاوه بر مصارفی که گفته شد، می توان از آن در تهیه غذاهایی مثل کوکو هم استفاده کرد.

کوکوی ذرت یک نوع کوکوی ترد و کرانچی است و طعم بسیار خوبی دارد. اگر این غذا را با روغن سالم درست کنید، می توان گفت که کوکو ذرت یک غذای کاملا مفید و سالم است. در ادامه شما را با طرز تهیه آن آشنا خواهیم کرد. امیدواریم که از این آموزش بهره کافی را ببرید.

کوکو ذرت

چطور کوکو ذرت درست کنیم ؟

طرز تهیه کوکو ذرت

مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت:

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • آرد ذرت 2 قاشق سوپ خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایی خوری
  • نمک 1 قاشق چایی خوری
  • فلفل نصف قاشق چایی خوری
  • ذرت کنسرو شده 3 پیمانه
  • پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل هالوپینو خرد شده یک قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)
  • شیر نصف پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • روغن سرخ کردنی

روش پخت کوکو ذرت

نحوه پخت کوکو ذرت مکزیکی

مراحل تهیه کوکو ذرت:

ابتدا همه مواد خشک یعنی آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اگر برای تهیه کوکو ذرت از ذرت تازه یا منجمد استفاده می کنید، یک قاشق شکر به مواد خشک اضافه کنید.

حالا ذرت، پیازچه خرد شده و فلفل هالوپینو را به مواد خشک اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. البته باید این کار با قاشق انجام دهید و نمی توان با همزن برقی هم زد.

حالا یک ظرف بردارید و تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. وقتی شیر و تخم مرغ با هم ترکیب شدند، آن ها را به ظرف قبلی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مایه کوکو ذرت غلیظ است و نمی توان خیلی آن را هم زد. به همین دلیل وقتی مواد با هم ترکیب شدند، دیگر هم نزنید. حالا درون ماهیتابه را روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.

وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، مایه کوکو را با قاشق درون ماهیتابه بریزید و صاف کنید. حرارت را ملایم کنید، وقتی یک طرف آن ها سرخ شد کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.

وقتی کوکوهای شما برشته شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن ها برود. حالا آن ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با خیارشور، گوجه و سالاد فصل میل کنید. نوش جان.

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی دلگرم

نیلوفر گلی فروشانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا