دسته‌بندی نشده

چند روش ساده جهت تهیه مرغ چوبی

روش طبخ مرغ چوبی

یکی از راه هایی که جوجه کباب رو میتونیم به عنوان پیش غذا و به شکل زیبایی آماده کنیم، آماده کردن آن در روی سیخ های چوبی است.

مرغ چوبی نوعی فینگر فود خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و جشن ها بسیار شیک است. مرغ چوبی که یکی از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می‌شود و غذایی جدید و مدرن است.

جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی

مواد لازم تهیه مرغ چوبی :

  1. سینه مرغ: یک عدد
  2. پیاز: یک عدد
  3. پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  4. تخم مرغ: ۲ عدد
  5. پنیر چدار: نصف پیمانه
  6. جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری
  7. عصاره مرغ: یک عدد
  8. آویشن، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  9. سیر: یک حبه
  10. کره: ۲۰ گرم
  11. چوب بستنی به تعداد لازم

مواد لازم تهیه سس پنیری :

  • پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
  • سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس فلفل تند: یک قاشق غذاخوری
  • رشته کادایف به میزان لازم

طرز تهیه مرغ چوبی :

سینه مرغ را با پیاز و یک حبه سیر بپزید. پس از پختن بگذارید خنک شود. سپس آن را در غذاساز یا خردکن بریزید.

به مرغ خرد شده، پیاز داغ، جعفری و گشنیز خرد شده، سیر، پنیر چدار، عصاره مرغ و ادویه ها را بیفزایید. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بریزید. وقتی مواد خوب مخلوط و یکدست شدند، کره را اضافه کنید.

یک کیسه فریز پهن کنید. دو قاشق غذاخوری از مواد روی کیسه بگذارید. روی مواد یک کیسه دیگر گذاشته و با دست حالت دهید. بهتر است ضخامت مواد زیاد نباشد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ی کباب مرغ تابه ای در منزل

داخل مواد به تعدادی که می‌خواهید چوب بستنی گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فریزر بگذارید. توجه داشته باشید که از نمک استفاده نکنید، چون هم عصاره مرغ و هم پنیر، شور هستند.

رشته کادایف را کامل خرد کنید. حدود ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. مراقب باشید کادایف نسوزد، چون خیلی نازک است. پنیر خامه ای، سس کچاپ و سس تند را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنید. مرغ های چوبی را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ کنید. پس از خنک شدن و وقتی روغن اضافی مرغ ها گرفته شد، از سس پنیری روی آن ها ریخته و بعد رشته های خرد شده را روی مرغ ها بپاشید.

چند روش ساده جهت تهیه مرغ چوبی

روشی دیگر جهت تهیه کباب چوبی با مرغ

مواد لازم :

  1. سینه مرغ بدون استخوان 700 گرم
  2. خامه 1/4 پیمانه
  3. روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
  4. نمک به میزان لازم
  5. زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
  6. کره 50 گرم
  7. آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری

مراحل آماده سازی و طبخ کباب چوبی با مرغ

سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به قطعات 4*3 سانتی متر و ضخامت 1-0/5 سانتی متر خرد کنید. خامه، روغن مایع، نمک و زعفران را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را با مواد مخلوط کنید و حداقل به مدت 6-5 ساعت در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید : روش تهیه کباب حسینی یا کباب چوبی

سیخ های چوبی را چرب کنید و تکه های مرغ را به سیخ بکشید. تابه چدنی را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و با کمی روغن چرب کنید.

سیخ ها را با فاصله 3 سانتی متر از هم در تابه بچینید. مرغ را روی حرارت بالا بپزید تا آب نیندازد. یک طرف کباب ها که طلایی شد، برگردانده و حرارت را کم کنید و مابین سیخ های قبلی، سیخ های جدید قرار دهید.

مرغ را روی حرارت بالا بپزید تا آب نیاندازد یک طرف کباب ها که طلایی شد، برگردانده و حرارت را کم کنید و مابین سیخ های جدید قرار دهید.

کره و آب لیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید. پس از پخته شدن کباب ، این مایع را روی آن بریزید و داغ به همراه چلو یا کته یا نان سرو کنید.

طرز تهیه کباب چوبی با فیله

در صورت دلخواه، می توانید کباب چوبی را با گوشت فیله گوساله نیز بپزید. در این صورت، تکه های فیله را به مدت 12 ساعت با مواد مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید.

روش تهیه‌ی خوراک مرغ چوبی

مواد لازم:

فیله مرغ 400 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

ادویه کاری 1 قاشق چای‌خوری

روغن به میزان لازم

سیخ چوبی 4 عدد

روش تهیه:

فیله های مرغ را تکه تکه کنید و به مدت 3 ساعت در مواد بخوابانید. برای تهیه مواد آب پیاز و آب فلفل دلمه ای را بگیرید و نمک، فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید؛ و مرغ را در آن بگذارید.

بیشتر بخوانید : آموزش تهیه جوجه کباب حلزونی با سیخ چوبی

بعد از یک ساعت مرغ را به سیخ بکشید و در روغن سرخ نمایید. این خوراک را می‌توانید با پلو و یا سبزیجات آب‌ پز میل کنید.


بیشتر بخوانید :

روشی آسان برای پخت خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر + عکس

دستور پخت مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه خوراک سینه ی مرغ با طعم سیر غذای رژیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا