دسته‌بندی نشده

دستور پخت مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بی نظیر

مرغ با سس تریاکی (چیکن تریاکی)

اسم بعضی غذاها غلط‌انداز است و ممکن است شما فکر کنید تهیۀ این غذا زمان‌بر و پرهزینه است. مرغ تریاکی یکی از همین غذاهاست. این غذا یکی از لذیذترین غذاهایی است که می‌توان با گوشت مرغ پخت. طرز طبخ این مدل مرغ بسیار ساده است و مواد اولیۀ آن هم در دسترس است. با دلگرم همراه شوید.

آشپزی با مرغ _ ساده‌ترین روش پخت مرغ تریاکی

مواد لازم برای پخت مرغ تریاکی

  • سینه مرغ بدون استخوان خرد‌شده: سه عدد
  • آرد: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سس سویا: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
  • کنجد: دو قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش طبخ مرغ تریاکی

  1. سینۀ مرغ بدون استخوان را خرد کنید. تکه‌های مرغ نه کوچک نه بزرگ باشند. در ظرفی در‌دار آردتان را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
  2. تکه‌های مرغ را در این ظرف بریزید و درش را ببندید. ظرف را خوب تکان دهید تا مرغ‌ها کاملاً با آرد مزه‌دار‌شده مخلوط شوند.
  3. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید کمی روغن در آن بریزید و مرغ‌های آردی را در آن سرخ کنید. سرخ‌شدن مرغ‌ها تقریباً هشت دقیقه طول می‌کشد.
  4. وقتی مرغ‌ها طلایی-قهوه‌ای شدند آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید.
  5. سس سویا را در همین تابه بریزید و شکر قهوه‌ای و کنجد را به آن اضافه کنید. کمی فلفل سیاه در سس بریزید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید و مرغ‌های سرخ‌شده را در این سس بریزید و با آن تفت دهید.
  6. شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و به خورد مرغ‌ برود.
  7. بعد از پنج دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ تریاکی را در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید این مرغ را همراه با پلو یا سالاد سرو کنید.
  8. به همین راحتی شما یک مرغ با طعم جدید مهیا کردید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا