دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ته انداز مرغ خوشمزه در منزل

طرز تهیه ته انداز مرغ با طعمی دلپذیر

یه غذای راحت و خوشمزه واسه وقتای عجله ای؟ با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ خوشمزه

  • • مرغ ۱ کیلو
  • • برنج ۴ پیمانه
  • • سیب زمینی ۱ عدد متوسط
  • • زعفران ۲ ق غ دم کرده
  • • نمک ۲ ق غ + ۱/۴ ق چ
  • • زردچوبه ۱/۴ ق چ
  • • ادویه کاری ۱/۴ ق چ
  • • روغن ۴ ق غ

طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی:

۱- روغن رو در ماهیتابه بریزید. دو طرف تکه های مرغ رو نمک و ادویه و زردچوبه پاشیده و در ۲ ق غ روغن کمی تفت بدید.

۲- وقتی یک طرف مرغ ها کمی طلایی شد، برگردونید تا طرف دیگه اونها هم کمی تفت بخوره.

۳- سیب زمینی رو به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. زعفرون رو هم آماده کنید.

۴- سیب زمینی ها رو لابلای فضای خالی بین مرغ ها بچینید و زعفرون رو روی مرغ ها بریزید.

۵- برنج با ۲ قاشق غ نمک بپزید و آبکش کنید.

۶- برنج آبکش شده رو روی مرغ ها بریزید و روی اون رو کاملا صاف کنید. سپس ۲ ق غ روغن روی برنج ریخته و در ظرف رو بگذارید. این غذا حدود ۱٫۵ تا ۲ ساعت باید روی شعله ملایم بمونه تا کاملا دم بکشه و مرغ ها هم کاملا پخته و سرخ بشن.

۷- بعد از پخت غذا، یک دیس بزرگتر از دهانه ظرف رو روی اون گذاشته و برنج رو در دیس برگردونید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا