دسته‌بندی نشده

روش تهیه مرغ سرخ شده خوشمزه و خوشرنگ

روش تهیه مرغ سرخ شده خوشمزه و خوشرنگ

روش تهیه مرغ سرخ شده خوشمزه و خوشرنگ

توی یک قابلمه نچسب روغن زرد ریختم(شما میتونید هر نوع روغن دیگه بریزید) و ران مرغ رو از رو (من بدون پوست روش گذاشتم)گذاشتم توش و درش رو بستم

حرارت هم باید متوسط رو به تندباشه………بعد از چنددقیقه صدای جیزو ولیزش در میاد نگران نباشید حرارت رو کمی کم کنید(متوسط کنید)وگذاشته کمی سرخ بشه یک طرفش

بعد از چند دقیقه پودر پیاز/زعفران/نمک/فلفل اضافه کنید من چند تا گوجه گیلاسی هم گذاشتم ……کمی که روی مرغ رنگ گرفت پشت و روش کنید تا طرف دیگر هم سرخ بشه

البته من مدام ازش خبر میگیرم و همش پشت رو مکنم که هر دو طرف به یک شکل سرخ بشه من عاشق سیب زمینی توی این مرغم برای همین سیب زمینی هم میریزم تا سرخ بشه البته من اول توی ماکروویو 5-4 دقیقه با آب پختمش بعد ریختم توی روغن مرغ تا کمی سرخ بشه و روغنی.

منبع: سرآشپز صورتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا