دسته‌بندی نشده

جواب درس ششم 6 نگارش هشتم ✔️ ؛ صفحه ۷۲ ، ۷۳ ، ۷۴ ، ۷۵ و ۷۶

جواب درس ششم 6 نگارش هشتم صفحه 72 ، 73 ، 74 ، 75 و 76

جواب انشاء ها و سوالات ششم 6 نگارش هشتم

جواب درس پنجم 5 نگارش هشتم صفحه 72 ، 73 ، 74 ، 75 و 76

نام درس : | موضوع : |

جواب انشاء ها و سوالات درس 6 نگارش هشتم

انتخاب سریع صفحه :

جواب فعالیت نگارشی صفحه ۷۲ جواب صفحه ۷۳ جواب نتیجه برسی و داوری صفحه ۷۴ جواب درست نویسی صفحه ۷۵ بازنویسی ضرب المثل صفحه ۷۶ نگارش هشتم

درس ششم :: با سنجش و مقایسه ، آسان تر بنویسیم

جواب فعالیت نگارشی صفحه 72 نگارش هشتم

🔸متن های زیرا بخوانید و مشخص کنید، کدام متن بر پایه شیوه مقایسه، نوشته شده است؟

جواب فعالیت نگارشی صفحه 61 نگارش هشتم

پاسخ: قسمت” پ” زیرا در قسمت پ آداب و رسوم را باهم مقایسه شده است.

جواب صفحه ۷۳ نگارش هشتم

🔸🔸 تصور کنید دو حالت زیرا تجربه کرده اید؛ با مقایسه آنها، متنی بنویسید.

🔹 برخاستن از خواب در صبح روستا 🔹 برخاستن از خواب در صبح شهر

مقدمه : به نام خداوند خالق طلوع صبح که روز را برای فعالیت و شب را برای آرام یافتن در آغوش خانواده آفرید. افراد ساکن روستا اغلب شب ها زود به رخت خواب میروند و صبح ها زودتر برمیخیزند.
بدنه : صبح چه در شهر چه در روستا با پدیده ای مشترک به نام طلوع آفتاب آغاز میشود. طلوع آفتاب در روستا طلوعی است در آسمانی آبی و در شهر در آسمانی خاکستری و لبریز از آلودگی.
معمولا روستاییان صبح خود را به صدای خروس ها شروع میکنند و شهری ها با صدای بوق اتومبیل ها و یا با صدای زنگ‌ ساعت که اغلب مشتی جانانه نثار ساعت میشود. البته این رفیق با معرفت ناراحت و آزرده خاطر نشده و مجدد بعد از چند دقیقه با صدای گوش خراش خود ٬ اهل خانه را به برخاستن از خواب شیرین دعوت میکند و تا رسیدن به هدف به این کار ادامه میدهد.
گاهی روستایی ها با صدای همسایه ها یا موذن مسجد که آنها را به فریضه دینی یعنی نماز از فرا میخواند از خواب برمیخیزند.
روستایی ها پس از برخاستن از خواب به دامان طبیعت میروند و با حیوانات و گیاهان روز را سپری میکنند و شهری ها در اقیانوسی از غبار٬ در پشت چراغ قرمز ها ٬ در ادارات و…. روز خود را سپری میکنند.
نتیجه : چه روستا و چه شهر بالاخره باید از خواب برخاست و به کار و فعالیت مشغول شد و از زمان خود به بهترین شکل استفاده کرد چرا که ارزشمند ترین سرمایه انسان زمان اوست و باید ارزش آن را بداند.

دانلوددانلود انشا های بیشتر مقایسه زندگی در روستا و شهر

 

جواب نتیجه برسی و داوری صفحه 74 نگارش هشتم

🔸🔸🔸 یکی از نوشته های تمرین ٢ را انتخاب کنید و آن را بررسی و نقد کنید.

جواب نتیجه برسی و داوری صفحه 74 نگارش هشتم

نتیجه برسی و داوری : نوشته پیش نویس دارد، نشانه های نگارشی رعایت شده است.- نویسنده با حاشیه نویسی و درست نویسی توجه کرده است.
متن مقدمه ، میانه و بخش پایانی دار

جواب درست نویسی صفحه 75 نگارش هشتم

🔸جمله های زیر را ویرایش کنید:

🔹 شرکت کننده گان در مراسم امروز، از عملکرد دانش آموزان این مدرسه، خرسند بودند.
شرکت کنندگان در مراسم امروز، از عملکرد دانش آموزان این مدرسه، خرسند بودند.

🔹 نخبه گان با دیده گانی باز و با آگاهی، همه امور را پی می گیرند.
نخبگانی با دیدگانی باز و با آگاهی، همه امور را پی می گیرند.

بازنویسی ضرب المثل صفحه 76 نگارش هشتم

ضرب المثل زیر را بازآفرینی کنید.

زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد

گویند روزی مردی پارچه باف بود که در این کار بسیار خبره و ماهر بود. روزی از روز ها مرد تمام وقت خود را صرف بافندگی پارچه زرین بافی کرد تا اینکه بعد از تلاش و زحمت زیاد توانست آن پارچه را ببافد. پس از تمام کردن پارچه از جایش بلند شد و پارچه را کادو کرد و به راه افتاد. در راه مشتریان زیادی برای لباسی که بافته بود پیدا شد اما او میگفت که پیشکش سلطان است و به هیچ عنوان حاضر به فروش آن نیست. پشت در بود که سربازان به او گیر دادند که آن چیست در دستت است و تو اجازه نداری وارد شوی و……..
تا اینکه وزیر بصورت تصادفی از آن جا می گذشت دستور داد که اجازه ورود آن فرد را بدهند. مرد پس از تشکر زیاد از وزیر و با کمک وی توانست وارد قصر شده و کادو خویش را به سلطان پیشکش کند. سلطان کادو را که باز کرد بسیار از لباس زرینه بافی شده خوشش آمد و تشکر کرد. همانجا بود که درباریان یک به یک نظر دادند که آن لباس را برای چه وقتی بپوشد. سلطان گفت: خودت بگو برای کی این لباس را بپوشم. مرد که بد زبان بود و نمیتوانست جلوی خودش را بگیرد گفت: به نظر من این را بردارید هنگامی که به رحمت خدا رفتید آن را روی قبر شما بیاندازند. سلطان عصبانی شد و گفت: تو چگونه برای من آرزوی مرگ میکنی؟ و دستور داد سر مرد را ببرند. پس مرد را اعدام کردند و از آن هنگام است که میگویند: زبان سرخ، سر سبز می دهد بر باد.

جهت مشاهده سوالات و گام به گام کتاب های خود؛ کافیست نام درس یا شماره صفحه آن را به همراه عبارت “همگام درس” در گوگل جست و جو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا