دسته‌بندی نشده

پاتلیجان کباب ترکیه‌ ای با سس مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه پاتلیجان کباب ترکیه‌ای

پاتلیجان کباب یک غذای سنتی ترکیه‌ای است. این غذا ترکیب بادمجان‌های حلقه‌ای و گوشت چرخ کرده است که با فلفل دلمه‌ای قرمز، پیاز و یک سس غلیظ گوجه فرنگی می‌پزد. ادویه‌های این غذا معطر است و عطر و طعم آن را چندین برابر می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای لذیذ ترکیه‌ای را امتحان کنید.

مواد اولیه مورد نیاز:

گوشت گوساله 500 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
بادمجان قلمی 2 عدد
گوجه فرنگی 6 عدد
سیر تازه 2 حبه
فلفل کاپری قرمز 3 عدد
آب مرغ 1 پیمانه
فلفل پول بیبر 3 قاشق چای‌خوری
زیره سبز آسیاب شده 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

گوشت با ادویه‌­های مخصوص طعم دار و لذیذ می‌­شود و کنار بادمجان می‌­پزد. بادمجان از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال کشت می­شود و به سادگی در دسترس است پس پاتلیجان کباب را می­توان در تمام ماه‌های سال درست کرد و برای فصل خاصی نیست. در ادامه مطلب طرز تهیه پاتلیجان کباب‌ ترکی یا بادمجان کباب ترکی را می‌بینیم و می‌توانیم طعم غذای محبوب رستوران‌های سنتی ترکیه را تجربه کنیم.

طرز تهیه پاتلیجان کباب ترکیه‌ای

طرز تهیه پاتلیجان کباب ترکی

مواد لازم برای تهیه پاتلیجان کباب (بادمجان کباب ترکیه‌ای)

گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
بادمجان قلمی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۶ عدد
سیر تازه ۲ حبه
فلفل کاپری قرمز ۳ عدد
آب مرغ ۱ پیمانه
فلفل پول بیبر ۳ قاشق چای‌خوری
زیره سبز آسیاب شده 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پاتلیجان کباب (بادمجان کباب ترکیه‌ای)

پیاز را رنده می‌کنیم و با گوشت مخلوط می‌کنیم:
پیاز را رنده می‌کنیم، آب آن را جدا می‌کنیم و تفاله پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم. ترکیب گوشت چرخ کرده برای پخت پاتلیجان ۲۵۰ گرم گوشت قلوه گاه و ۲۵۰ گرم سردست گوساله است. گوشت چرخ کرده و تفاله پیاز را خوب ورز می‌دهیم و مخلوط می‌کنیم.

ادویه را اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم:
نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و 2قاشق چای‌خوری پول بیبر ترکیه‌ای را به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس گوشت را با ادویه ورز می‌دهیم تا به خوبی مخلوط شوند.

بادمجان را برش می‌زنیم:
بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و قطعه قطعه می‌کنیم.

گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته‌ای فرم می‌دهیم:
گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته‌های ریز هم اندازه چونه می‌گیریم و گرد می‌کنیم.

گوشت و بادمجان را در ظرف می‌چینیم:
هر کوفته گوشت را با یک برش بادمجان به صورت یکی در میان دور تا دور ظرف مورد نظر می‌چینیم .

پیاز را برش می‌زنیم و اضافه می‌کنیم:
پیاز را چهار قاچ برش می‌زنیم و در قسمت خالی وسط ظرف می‌ریزیم.

گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم:
گوجه فرنگی‌ها را برش می‌زنیم و بین پیاز و ردیف گوشت و بادمجان می‌ریزیم.

فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم:
فلفل قرمز را تکه تکه می‌کنیم و روی مواد وسط ظرف می‌ریزیم و در پایان یک فلفل قرمز برش نزده را برای زیبایی، وسط ظرف قرار می‌دهیم.

پاتلیجان کباب را می‌پزیم:
ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر که از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار می‌دهیم.

سس پاتلیجان را درست می‌کنیم:
پیاز خورد شده را در مخلوط کن می‌ریزیم. سه عدد گوجه فرنگی را پوست می‌گیریم و به مخلوط کن اضافه می‌کنیم. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم. 2 حبه سیر تازه، 1 قاشق چای‌خوری پول بیبر، 1 قاشق چای‌خوری نمک، 1 قاشق چای‌خوری زیره و 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم و در نهایت 1 پیمانه عصاره مرغ در مخلوط کن روی مواد می‌ریزیم. درب دستگاه را می‌بندیم و مواد را کاملا باهم میکس می‌کنیم.

حتماً بخوانید:

طرز تهیه کباب ترکی با ۳ روش اصلی + عکس

طرز تهیه کباب ترکی با ۳ روش اصلی + عکس

کباب از قدیم تا الان و تا آخر دنیا بی شک یکی از غذاهای محبوب ایرانیها و مردمان دنیا می باشد . کباب مدل های مختلف دارد و هر کشوری کباب مخصوص خودش را…

سس پاتلیجان را تفت می‌دهیم:
مواد درون مخلوط کن را در ماهیتابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و غلیظ‌تر شود.

سس را به پاتلیجان کباب اضافه می‌کنیم:
پس از 10 دقیقه گوشت و بادمجان را از فر خارج می‌کنیم و سس را روی آن می‌ریزیم.

پاتلیجان کباب ترکیه‌ای با سس مخصوص

پاتلیجان کباب را مجدد در فر می‌گذاریم:
پس از اضافه کردن سس به همه قسمت‌های ظرف، پاتلیجان را مجدد به مدت 10 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد.

پاتلیجان کباب را سرو می‌کنیم:
پس از 10 دقیقه، از مغز پخت شدن گوشت مطمئن می‌شویم و پاتلیجان کباب لذیذ را سرو می‌کنیم.

پاتلیجان کباب یا بادمجان کباب ترکی از غذاهای رستوران‌های سنتی ترکیه است. گوشت مورد استفاده برای پاتلیجان کباب، مخلوط قلوه­گاه و سردست گوساله به یک نسبت است تا چربی گوشت به اندازه باشد و با ادویه و فلفل طعم‌دار می‌شود و در کنار بادمجان حلقه‌­ای درست می­‌شود.

منبع : آرسس شف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا