دسته‌بندی نشده

نکاتی جالب برای طبخ بهتر خورشت

نکاتی جالب برای طبخ بهتر خورشت

1- ابتدا گوشت خورش را كمی سرخ می كنیم تا در موقع پختن كف نكند ، چون كف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.

2- خورش باید با حرارت ملایم پخته شود ، ضمنا كم آب و جاافتاده باشد.

3- انواع سبزیها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه كنیم.

نکاتی جالب برای طبخ بهتر خورشت

4- خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود.

نکاتی جالب برای طبخ بهتر خورشت

5- پیاز خورش را طوری خلال كنید، كه همه به یك اندازه باشد تا در موقع سرخ كردن، همه یكدست طلایی شود . برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، كمی زردچوبه اضافه كنید.

6-نمك و ترشی خورش را در آخر طبخ اضافه كنید . مقدار ترشی و چاشنی را می توان به میل وذائقه كم و زیاد كرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا