دستهبندی نشده
طرز تهیه ی خورشت بادام زمینی سالم و خوشمزه
روشی آسان برای تهیه ی خورشت بادام زمینی
خورشت بادام زمینی برای تمام گروههای سنی به جز افرادی که حساسیت به بادام زمینی دارند مناسب است . که در طرز تهیه به جای بادام زمینی می توان از حبوبات استفاده نمایید . با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ی خورشت بادام زمینی
- ۲ پیمانه پیاز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
- ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
- ۱ پیمانه آب
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
- ½ پیمانه کره بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی
- پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
- فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
- درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
- آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
- درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
- سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
- کره بادام زمینی را اضافه کنید.
- تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
- بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی