دسته‌بندی نشده

بهترین روش پخت خورشت فاصولیه خوشمزه و خوش خوراک

طرز تهیه غذای عربی (خورشت فاصولیه)

مواد اولیه برای تهیه خورشت فاصولیه :

  • لوبیا سفید ۲۵۰ گرم
  • گوشت خورشی ۱۵۰ گرم
  • پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • پودر شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت فاصولیه :

  1. لوبیا را که از قبل خیس کرده‌ایم می‌‌جوشانیم و بعد از چند جوش در آبکش ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود.
  2. گوشت را خرد کرده به همراه روغن سرخ می‌کنیم.
  3. سپس رب گوجه‌فرنگی را به گوشت افزوده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
  4. شنبلیله را همراه نمک، زردچوبه، پیازداغ، فلفل و لوبیا سفید به گوشت اضافه کرده و تفت می‌‌دهیم.
  5. سپس به همراه سه لیوان آب می‌گذاریم تا خورش بپزد.
  6. این خورش به همراه پلو و سبزی خوردن فوق‌العاده خوش طعم و خوش خوراک است.

فاصولیه

سایر نکات برای تهیه فاصولیه

  1. در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
  2. اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن خورد کنید
  3. در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
  4. میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
  5. این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
  6. این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

نکتــه:این غذا مخصوص کشور عراق، سوریه و حتی کشورهای حوزه خلیج‌فارس می‌باشد.

نوش جان

گردآوری شده مجله دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا