دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورشت ریحان خوش عطر

طرز تهیه خورشت ریحان خوش عطر

طرز تهیه خورشت ریحان خوش عطر

مواد لازم برای ۲نفر:

بادمجان قلمی ۲عدد

ریحان ۵۰ گرم

نعناع ۲۵گرم

تره ۵۰ گرم

جعفری ۵۰ گرم

سینه مرغ یاگوشت قرمز ۱عدد

پیاز متوسط ۱عدد

رب گوجه ۱ ق غ

لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه

آبلیمو،نمک،زردچوبه ،فلفل قرمز،پودر پاپریکا به میزان لازم

طرزتهیه:

ابتدا سبزی هامونو شسته خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم. ۱عدد پیاز رونگینی خورد کرده کمی تفت بدید.

بعد زردچوبه وسینه مرغ،اضافه کرده کمی که تفت خورد رب گوجه ،فلفل قرمزوپودر پاپریکا ریختم کمی تفت دادم

وگذاشتم روی شعله ملایم به مدت ۱۰ دقیقه تا کمی نیم پزبشه

بهش ۲پیمانه آب اضافه کردم وگذاشتم که بپزه وسطای پخت بهش سبزی سرخ شدمونو اضافه کردم

وگذاشتم برای مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزه ،اگه آب خورشت کم بود می تونید ۱ لیوان آب جوش بهش اضافه کنید، اواخر پخت بهش لوبیای چشم بلبلی پخته شده ونمک اضافه کردم چند جوش خورد وحرارتو خاموش کردم

،۲عدد بادمجان داشتیم که پوست گرفتم ،نمک زدم شستم وبعدسرخ کردم وگذاشتم روی خورشت تا باحرارت خورشت بادجان نرم بشه ،موقع سرو بهش آبلیموی تازه اضافه کردم ودیگه هیچی غذامون آماده هست با چلو سفید سرو میکنیم

نوش جان همگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا