دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی خورشت قیمه با سویا به صرفه و خوش طعم

آموزش طرز تهیه خورشت قیمه و اصول خورشت قیمه مجلسی

وقتی این خورش رو درست کرده بودم همه اهل خونه خوردن و اصلا متوجه نشدن گوشت توش نیست…وقتی با غصه به همسرم گفتم، تعجب کرد و گفت: ااا پس اینا چی بود توش؟!! حق داشتم سرمو بکوبم به دیوار…. برای آشنایی با این دستور پخت با دلگرم همراه شوید.

divider

آموزش طبخ خورشت قیمه با استفاده از سویا

divider

مواد لازم برای تهیه ی خورشت قیمه

  • لپه 2 پیمانه
  • لیموعمانی 4عدد
  • سیب زمینی 1عدد متوسط
  • گوجه فرنگی 8عدد
  • سویای درشت 2 پیمانه
  • نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم

divider

طرز تهیه ی خورش قیمه فاقد گوشت

برای تهیه خورش قیمه با سویا فاقد گوشت ابتدا مواد را به اندازه های ذکر شده آماده کرده .

سویا را به مدت 30 دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب میپزیم .

سپس آب آن را گرفته و لپه ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت میپزیم.

سیب زمینی های خلال شده را به آنها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت 30 دقیقه ادامه می دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود..

divider

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا