دستهبندی نشده
طرز تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی
طرز تهیه خورشت برگه زردآلو
ما قصد داریم نحوه پخت یک خورشت تابستانی دیگر به نام خورشت زرد آلو که فوق العاده خوشمزه و لذیذ است را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس با دلگرم همراه شوید
آموزش کامل طرز تهیه خورش برگه زردآلو
مواد لازم تهیه خورش برگه زردآلو
- برگه زردآلو دو پیمانه
- کره 100 گرم
- پیاز داغ 7 قاشق غذاخوری
- گوشت پخته خورشتی 250 گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- آب 3 لیوان
- زعفران به مقدار دلخواه
طرز تهیه خورش زرد آلو
برگههای زردآلو را 1 ساعت خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت میدهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی