دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی

طرز تهیه خورشت برگه زردآلو

ما قصد داریم نحوه پخت یک خورشت تابستانی دیگر به نام خورشت زرد آلو که فوق العاده خوشمزه و لذیذ است را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس با دلگرم همراه شوید

آموزش کامل طرز تهیه خورش برگه زردآلو

مواد لازم تهیه خورش برگه زردآلو

  • برگه زردآلو دو پیمانه
  • کره 100 گرم
  • پیاز داغ 7 قاشق غذاخوری
  • گوشت پخته خورشتی 250 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آب 3 لیوان
  • زعفران به مقدار دلخواه

طرز تهیه خورش زرد آلو

برگه‌های زردآلو را 1 ساعت خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا