دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کباب مانیسا خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب مانیسا کباب ترکیه ای محبوب و دلپذیر

کباب مانیسا یکی از کباب های ترکیه ای خانگی است که می توانید به راحتی در خانه آماده کنید. در این بخش با طرز تهیه کباب مانیسا آشنا می شوید. شما می توانید از گوشت مرغ نیز در این کباب استفاده کنید.
همانطور که می دانید، کباب های ترکیه ای بسیار محبوب بوده و طعم دلپذیری دارند. یکی از انواع کباب های ترکیه ای خانگی کباب مانیسا بوده که در این بخش طرز تهیه آن را برای شما عزیزان قرار داده ایم. برای آماده کردن این کباب خانگی عالی باید از گوشت چرخی استفاده کنید.

مواد لازم کباب مانیسا

گوشت چرخی: ۱ و نیم گرم
پیاز: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱ دوم پیمانه
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ۱ پنجم قاشق چای خوری

کباب مانیسا

مواد سس

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ و نیم قاشق غذا خوری
رب چپلی: ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه: ۱ دوم قاشق چای خوری
نمک: ۱ دوم قاشق چای خوری

مواد سرو

کره: ۱ و نیم قاشق غذا خوری
نان پیتا یا نان لواش: به میزان کافی
گوجه و فلفل سبز: به میزان لازم

طرز تهیه کباب مانیسا لذیذ

برای آماده کردن این کباب عالی و خوشمزه باید، ابتدا پیازها را رنده کنید. حالا گوشت چرخی را به پیاز اضافه کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک به آن نزنید. مواد را در ظرفی مناسب به خوبی ترکیب کنید.
در این مرحله مقداری آرد سوخاری و فلفل قرمز نیز اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید. بعد از ترکیب مواد و یکدست شدن آن ها می توانید کباب را سیخ کنید.
توجه داشته باشید، هر چه مدت ورز دادن مواد بیشتر باشد، انسجام بیشتری خواهد داشت. بعد از ورز دادن مقداری از مواد به اندازه نارنگی برداشته و روی یک سیخ چوبی مواد را فیکس کنید.

کباب مانیسا لذیذ

تمام مایه کباب را به همین شکل سیخ کرده و در سینی قرار دهید. روی سینی را با استفاده از یک سفلون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کباب مانیسا باید سس گوجه فرنگی را تهیه کنید. ابتدا مقداری کره در تابه مناسب بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
سپس مقداری فلفل و نمک به مواد بزنید. در این مرحله می توانید از ادویه های دلخواه نیز استفاده کنید. حالا کباب ها را از یخچال خارج کرده و در تابه ای دیگر با استفاده از روغن به خوبی سرخ کنید.
بعد از اینکه کباب ها یکدست سرخ شدند و درون سس قرار دهید و بعد از چند دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید. این غذا را می توانید در کنار برنج و نان نیز سرو کنید. این غذا یک کباب معروف ترکیه ای بوده و به راحتی نیز تهیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا