دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کاسرول پاستا خوشمزه به روش رستورانی مرحله به مرحله

روش تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

اگر به دنبال یک غذای خاص و مجلسی با مرغ هستید می توانید کاسرول پاستا را بپزید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسرول پاستا مجلسی و خوشمزه رستورانی در ادامه با ما همراه باشید.

تنوع غذا های عجیب و غریب در آلمان، کشوری که به پیشرفت صنعتی معروف است، می تواند برای هر کسی جالب باشد. مردم این کشور عادت دارند در فصل سرما حتما غذا های گرم بخورند. این مردم برای غذا خوردن، بیش از هر چیز از کارد و چنگال استفاده می کنند و میان وعده ها را بسیار مهم می دانند.

روش تهیه کاسرول پاستا

مواد لازم برای تهیه کاسرول پاستا

پاستا ۱/۲ بسته
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ عدد
ذرت ۳ ق غذا خوری
جعفری ۳ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پنیر چدار به مقدار لازم
آرد سفید ۱ ق غذا خوری
کره ۱ ق غذا خوری
شیر گرم ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

حتماً بخوانید:

طرز تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و به آن نمک و روغن اضافه کنید و پاستا فرمی دلخواه را اضافه کنید و بگذارید طبق بسته بندی پخته و نرم شود و بعد از نرم شدن آن باید آبکش کنید و آب سرد روی مواد بگیرید تا باقی مراحل را انجام دهید.

پیاز را پوست را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ی شود و بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و در ادامه قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه ادویه ها و نمک تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و گوشت خوب سرخ شود.

روش تهیه کاسرول پاستا

در ادامه باید ذرت و فلفل دلمه ی خرد شده را به همراه جعفری ساطوری شده اضافه کنید و در انتها رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و از روی حرارت بردارید و در انتها کمی پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و در ادامه باید شیر ولرم را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و در انتها کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.

در ظرف دلخواه کمی سس بشامل بریزید و پاستا آبکش شده و بعد کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی بریزید و مجدد سس سفید و در انتها روی مواد را با سس سفید و پنیر چدار کاور کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. نوش جان

روش تهیه کاسرول پاستا

نکات کلیدی در تهیه کاسرول پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

می توانید از هر نوع پاستای که دوست دارید استفاده کنید.
بجای گوشت می توانید از مرغ استفاده کنید.
می توانید از پنیر ورقه ای بین لایه ها استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا