دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پاستا فسیلی کربونارا، غذای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه فسیلی کربونارا، پاستای پرطرفدار

برای این نوع پاستا بهتر است که از پاستا فسیلی یا همان فنری یا پیچ پیچی معروف که سس را خیلی بهتر به خود می گیرد استفاده شود. شاید برایتان سوال باشد که نام این پاستا از کجا به دست آمده است. این غذا پیشینه جالبی دارد ، در زمان های قدیم کارگران ایتالیایی که در معدن زغال سنگ کار می کردند برای وعده ناهار خود پاستا را پس از به جوش آوردن تخم مرغ روی آن می شکستند و می خوردند.

این غذای ساده در حالی مورد توجه اقشار دیگر مردم قرار گرفت که مزه دودی آن ناخواسته و به دلیل وجود کربن در معدن چیزی فراتر از پاستا و تخم مرغ میشد.همین امر باعث شد که این غذا کم کم وارد دنیای آشپزی شود و با اضافه کردن طعم های دودی غیر طبیعی تهیه این مدل پاستا رایج شود.

طرز تهیه فسیلی کربونارا، پاستای پرطرفدار

نکات طلایی خوشمزه کردن ماکارونی

– مهم است که آب ماکارونی به اندازه باشد و به آن اجازه پخته شدن بدهید.
– یکی از مهمترین نکات پخت پاستاها این است که به آب جوشیده نمک و روغن اضافه نکنید و اجازه دهید با آب ساده پخته شوند.
– ماکارونی ها را زیاد از حد نجوشانید چون ممکن است خمیر شوند.
– پس از آبکشی کردن آن ها را زیر شیر آب سرد نگیرید چون همه نشاسته شان از بین می رود.
– برای جدا کردن پاستا از هم بهتر است در کیر سینی بزرگ یا آبکش بزرگ پاستا را ریخته و سپس مقداری روغن بریزید و با دست آرام پاستا یا اسپاگتی و یا ماکارونی را ماساژ دهید تا روغن به خوردشان برود.
– قبل از اینکه مایه ماکارونی پخته شود آن را بچشید تا اگر چاشنی ای کم یا زیاد بود بتوانید به موقع به آن رسیدگی کنید.
– بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را از روی گاز برداشته و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند تا مایه خوب به خورد ماکارونی ها برود.
از انواع دیگر پاستا می توان به : پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری ، جامبو با مرغ ، فتوچینی با میگو و اسپاگتی سوسیس اشاره کرد.

آموزش طرز تهیه «فسیلی کربونارا» پاستا ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم :

پاستا فسیلی خشک : 160 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
ژامبون گوشت دودی (نواری شده) : 80 گرم
سیر(ماینس شده) : 1 حبه
روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری
خامه : 1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ : 2 عدد
پودر پنیر پارمسان : 2 قاشق سوپ خوری
سس ورچستر : 1 قاشق سوپ خوری
پایریکا دودی : 1/2 قاشق چایخوری
اورگانو : 1/4 قاشق چایخوری
آویشن : 1/4 قاشق چلیخوری
اسانس
مایع دود رقیق شده
: 1 قطره

طرز تهیه فسیلی کربونارا، پاستای پرطرفدار

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا تمامی مواد شامل خامه ، زرده تخم مرغ ، سیر ، پنیر پارمسان ، سس ورچستر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
گام 2 سپس آب پاستا را بدون روغن و نمک بگذارید تا جوش بیاید.

حتماً بخوانید:

گام 3 پس از جوش آمدن آب پاستاها را اضافه کنید و طبق دستور پشت جعبه اجازه دهید پخته شود.
گام 4 بعد از پخت لازم آن را آبکش کرده و آب سرد نریزید بلکه سعی کنید به دو صورت به آن روغن اضافه کنید یا پاستاها را در سینی نسبتا بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و یا در آبکش بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و با دست پاستاها را ماساژ دهید تا روغن به بافت پاستاها نفوذ کند.
گام 5 در این مرحله ژامبون هایی که نواری برش زدید را در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه فسیلی کربونارا، پاستای پرطرفدار

گام 6 سپس پاستاها را به ژامبون اضافه کنید و کمی تفت دهید .
گام 7 در نهایت سسی را که در ابتدا تهیه کرده اید به پاستا اضافه کنید.
گام 8 در این مرحله یا به آرامی هم بزنید جوری که بافت پاستا تغییر نکند و یا آنها را تایسینگ کنید .
گام 9 پاستا شما آماده است می توانید با چند برگ ریحان و کمی پنیر پارمسان آن را تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا