دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی

دستور پخت گراتن پاستا خوشمزه با مرغ

پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه.با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم گراتن پاستا خوشمزه با مرغ

  • پاستا ۲ لیوان
  • مرغ نصف سینه کامل
  • قارچ چند عدد در صورت تمایل
  • آرد ۲ ق غ
  • کره ۱ ق غ
  • شیر نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمسان ۲ ق غ
  • پاپریکا ۱ ق م
  • پودر سیر ۱ ق م
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • گراتن پاستا و مرغ

روش تهیه گراتن پاستا خوشمزه با مرغ

  1. ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید.
  2. سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید
  3. پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.
  4. برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت)
  5. در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید.
  6. در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.

طرز تهیه ی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی

گراتن پاستا با گوشت و قارچ

مواد لازم گراتن پاستا با گوشت و قارچ

  • ١ بسته پاستا فرمى
  • ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
  • ١ پيمانه قارچ خرد شده
  • ١ پيمانه فلفل دلمه خرد شده
  • ٣ قاشق غذاخورى رب گوجه
  • ادويه و آبليمو به ميزان كافى
  • پنير پيتزا به ميزان كافى
  • ١ عدد پياز خرد شده

مراحل تهیه گراتن پاستا با گوشت و قارچ

  1. پاستا اجازه دادم آب ب جوش بياد بعد كمى نمك و روغن توى اب ريختم و پاستا رو اضافه كردم وقتى پخته شد آبكش كردم و آب سرد روشون ريختم.
  2. سس_بشامل دو ق غ آرد رو روی حرارت آروم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه حالا دو ق غ کره بهش اضافه کردم هم زدم تا کره ذوب بشه بعدم یک لیوان شیر رو آروم اروم اضافه کردم و هم زدم تا سس غلیظ بشه نمک و آویشن و یه کوچولو فلفل سياه یادتون نره. حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم سس کمی خنک بشه
  3. مواد_گوشتی گوشت چرخ کرده رو با پیاز و زردچوبه تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه رنگى خرد شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادويه گوشت و ى كوچولو زيره (براى نفخ غذا) و آويشن و كمى آبليمو تازه (دلخواه) رو هم بهش اضافه کردم (ميتونيد از ادويه دلخواه استفاده كنيد) و دراخر ٣ ق غ رب گوجه هم به موادم زدم کمی تفت دادم تا هم خوشرنگ بشه هم بوی خامی رب گوجه گرفته بشه.
  4. کف پیرکس رو ى لایه سس بشامل و كمى روى ديواره ظرف هم ریختم بعد ى لايه پاستا و روی اون مواد گوشتی ریختم و بعد مقداری پنیر پیتزا. همین مراحل رو تکرار کردم تا موادم تموم شه و درآخر روی اون سس بشامل ريختم و ى لایه پنیر پیتزا.
  5. داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰درجه گذاشتمش حدودا نیم ساعت و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا(گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.

گردآوری شده مجله دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا