دستهبندی نشده
طرز تهیه ی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی
دستور پخت گراتن پاستا خوشمزه با مرغ
پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم گراتن پاستا خوشمزه با مرغ
- پاستا ۲ لیوان
- مرغ نصف سینه کامل
- قارچ چند عدد در صورت تمایل
- آرد ۲ ق غ
- کره ۱ ق غ
- شیر نصف پیمانه
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمسان ۲ ق غ
- پاپریکا ۱ ق م
- پودر سیر ۱ ق م
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- گراتن پاستا و مرغ
روش تهیه گراتن پاستا خوشمزه با مرغ
- ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید.
- سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید
- پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.
- برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت)
- در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید.
- در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.
گراتن پاستا با گوشت و قارچ
مواد لازم گراتن پاستا با گوشت و قارچ
- ١ بسته پاستا فرمى
- ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
- ١ پيمانه قارچ خرد شده
- ١ پيمانه فلفل دلمه خرد شده
- ٣ قاشق غذاخورى رب گوجه
- ادويه و آبليمو به ميزان كافى
- پنير پيتزا به ميزان كافى
- ١ عدد پياز خرد شده
مراحل تهیه گراتن پاستا با گوشت و قارچ
- پاستا اجازه دادم آب ب جوش بياد بعد كمى نمك و روغن توى اب ريختم و پاستا رو اضافه كردم وقتى پخته شد آبكش كردم و آب سرد روشون ريختم.
- سس_بشامل دو ق غ آرد رو روی حرارت آروم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه حالا دو ق غ کره بهش اضافه کردم هم زدم تا کره ذوب بشه بعدم یک لیوان شیر رو آروم اروم اضافه کردم و هم زدم تا سس غلیظ بشه نمک و آویشن و یه کوچولو فلفل سياه یادتون نره. حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم سس کمی خنک بشه
- مواد_گوشتی گوشت چرخ کرده رو با پیاز و زردچوبه تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه رنگى خرد شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادويه گوشت و ى كوچولو زيره (براى نفخ غذا) و آويشن و كمى آبليمو تازه (دلخواه) رو هم بهش اضافه کردم (ميتونيد از ادويه دلخواه استفاده كنيد) و دراخر ٣ ق غ رب گوجه هم به موادم زدم کمی تفت دادم تا هم خوشرنگ بشه هم بوی خامی رب گوجه گرفته بشه.
- کف پیرکس رو ى لایه سس بشامل و كمى روى ديواره ظرف هم ریختم بعد ى لايه پاستا و روی اون مواد گوشتی ریختم و بعد مقداری پنیر پیتزا. همین مراحل رو تکرار کردم تا موادم تموم شه و درآخر روی اون سس بشامل ريختم و ى لایه پنیر پیتزا.
- داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰درجه گذاشتمش حدودا نیم ساعت و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا(گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.
گردآوری شده مجله دلگرم
مریم امینی