دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی پاستا پیاز غذایی رژیمی و ساده

روش پخت پاستا پیاز یک غذای گیاهی

مواد لازم برای پاستا پیاز:

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خرد شده 4 عدد
  • سیر له شده 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی پوست کنده 1 قوطی ( 400 گرم )
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
  • ریحان تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • آب ¼ پیمانه
  • پاستا 500 گرم

طرز تهیه پاستا پیاز :

  1. روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
  2. پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید.
  3. رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده، نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
  4. در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.
  5. پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
  6. سس را به پاستای گرم اضافه کنید.
  7. اگر دوست داشته باشید می توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا