دستهبندی نشده
طرز تهیه ی پاستا پیاز غذایی رژیمی و ساده
روش پخت پاستا پیاز یک غذای گیاهی
مواد لازم برای پاستا پیاز:
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده 4 عدد
- سیر له شده 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی پوست کنده 1 قوطی ( 400 گرم )
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
- ریحان تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- آب ¼ پیمانه
- پاستا 500 گرم
طرز تهیه پاستا پیاز :
- روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
- پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید.
- رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده، نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
- در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.
- پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
- سس را به پاستای گرم اضافه کنید.
- اگر دوست داشته باشید می توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی