دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس ذرت مکزیکی با ادویه مخصوص

ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین فست فود‌های خیابانی در سرتاسر دنیاست. همان‌طور که از نامش پیداست محصول کشور مکزیک است و با بلال یا همان ذرت تهیه می‌شود. طرز پخت ذرت مکزیکی در منزل به دستگاه نیاز ندارد و شما می‌توانید به راحتی آن را با قارچ یا بدون قارچ و با سس مخصوص و خوشمزه ذرت مکزیکی در خانه درست کنید

آشنایی با روش تهیه سس پنیر و ذرت مکزیکی

پنیر چدار، فلفل سبز، پیازچه و زیره از جمله مواد تشکیل دهنده این سس هستند.

سس ذرت مکزیکی

مواد لازم سس ذرت مکزیکی

  • ذرت پخته شده یا کنسرو شده: ‌300 گرم
  • پنیر چدار رنده شده: ‌2 پیمانه
  • آویشن ادویه مخصوص ذرت مکزیکی : 2 ق غ خوری
  • فلفل سبز خرد شده: 200 گرم
  • پیازچه خرد شده: دو سوم پیمانه
  • پودر زیره: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • مایونز:‌ سه چهارم پیمانه
  • خامه ترش: 250 گرم

چگونه سس ذرت مکزیکی درست کنیم

طرز تهیه سس ذرت مکزیکی

درون کاسه‌ای متوسط خامه ترش، مایونز و زیره را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنید.
ذرت،‌ پنیر، ‌فلفل سبز و پیاز و آویشن را به مخلوط خامه ترش اضافه کنید.
مخلوط فوق را با استفاده از یک قاشق چوبی خوب هم بزنید.
روی مخلوط را پوشانده و به مدت 2 ساعت یا طی شب درون یخچال قرار دهید.
این سس خوشمزه را با انواع چیپس‌ها می‌توانید میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا