دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی + نکات لازم

دسر اسموتی انبه و توت فرنگی

یکی از نوشیدنی‌های لذت بخش در فصل تابستان اسموتی‌ها هستن که با میوه‌های مختلفی درست میشن. در این آموزش روش تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی رو آموزش می‌دیم که با شیرهای گیاهی تهیه شده (در اینجا با شیر بادام). اسموتی انبه بدون نیاز به بستنی یا لبنیات بهترین طعم رو داره و در واقع این دستور وگان هست. این نوشیدنی خوشمزه تابستونی رو میل کنید و بخاطر ویتامین‌ها و مواد معدنی که در اون وجود داره حسابی سرحال و شاداب می‌شید.

نکته‌ای که در مورد این نوشیدنی هست اینه که موز و انبه وقتی یخ زده باشند حالت خامه‌ای رو به نوشیدنی‌تون میدن و این فوق‌العادش می‌کنه.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر بادام 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
کره بادام (یا هر کره مغز دیگه‌ای مثل کره بادام زمینی) 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
موز متوسط منجمد 1 عدد (100 گرم)
انبه تازه 1 پیمانه خرد شده (165 گرم)
توت فرنگی تازه 2 پیمانه خرد شده

دسر اسموتی انبه و توت فرنگی

روش تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی در منزل

همه مواد رو با شیر بادام شروع کنید، سپس کره بادام، شکر، موز یخ زده، انبه و توت فرنگی رو به ظرف مخلوط کن اضافه کنید.
آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. داخل لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید.

حتماً بخوانید:

نکات مهم :

شیر بادام: می‌تونی اون رو با شیر دیگه‌ای جایگزین کنی، هر چه در دست داشته باشید کارسازه.
کره بادام: می‌تونی اون رو با هر کره آجیلی که در دسترس داری با نتیجه طعمی کمی متفاوت تغییر بدی.
شکر: اختیاری هست و در صورت تمایل میتونی حذفش کنی چون موز و انبه قند طبیعی دارن.
موز یخ زده: هر زمان که موز رسیده اضافی در دست داشتی، پوستش رو بگیر، به چهار قسمت (یا کوچکتر) خرد کن و بعد در یک کیسه یا ظرف مخصوص فریزر قرار بده و منجمد کن. به این ترتیب همیشه برای اسموتی ها موز یخ زده در دسترس داری.
توت فرنگی و انبه: ما از توت فرنگی و انبه تازه استفاده کردیم، اما چون میوه‌های فصلی هستن می‌تونی از میوه‌های یخ زده هم استفاده کنی.

منبع : وی جی ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا