دسته‌بندی نشده

روش طبخ کباب برنجی در ماهیتابه

طرز تهیه کباب برنجی، ساده و خوشمزه

کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست اما با یک رسپی متفاوت.

مواد لازم :

گوشت : 500 گرم
برنج : ⅕ پیمانه
روغن : 1 پیمانه
آرد : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
پیاز : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم

آموزش تهیه کباب برنجی خراسانی مرحله به مرحله

آموزش تهیه کباب برنجی خراسانی مرحله به مرحله

مراحل پخت :

گام 1 برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .

حتماً بخوانید:

گام 2 سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
گام 3 سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.

پوستر کباب برنجی

گام 4 روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
گام 5 در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا