دسته‌بندی نشده

دستور تهیه دونر مرغ خوشمزه با ماهیتابه

طرز تهیه دونر مرغ خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

دونر مرغ یک غذای کامل و مقوی است که می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا وعده غذایی اصلی سرو شود. این غذا به دلیل اینکه از گوشت مرغ تهیه می‌شود، یک گزینه سالم و کم چرب برای افرادی است که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند. دونر مرغ معمولاً در نان پیتزا یا نان لواش قرار داده می‌شود و با خیارشور، کاهو، گوجه فرنگی، سس کچاپ و سس مایونز تزیین و سرو می‌شود.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سینه مرغ بدون استخوان و پوست: 500 گرم
ماست: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
پودر پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه دونر مرغ

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به شکل ورقه‌های نازک برش بزنید.
در یک کاسه، ماست، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
تکه‌های مرغ را به مخلوط ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه تکه‌ها به سس آغشته شوند.
کاسه را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
بعد از اینکه مرغ مزه دار شد، آن را در یک تابه بزرگ با کمی روغن تفت دهید تا کاملاً پخته و طلایی شود.
مرغ تفت داده شده را در نان پیتزا یا نان لواش قرار دهید و به دلخواه با خیارشور، کاهو، گوجه فرنگی، سس کچاپ و سس مایونز تزیین و سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه دونر کباب مرغ

نکات لازم جهت تهیه دونر مرغ

برای اینکه مرغ نرم و خوشمزه شود، بهتر است آن را کمی یخ زده برش بزنید.
می‌توانید به مخلوط ماست هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
برای طعم دادن بیشتر به مرغ، می‌توانید آن را به مدت چند ساعت در سس بخوابانید.
می‌توانید مرغ تفت داده شده را در ساندویچ یا روی برنج سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا