اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس_۵f5ea334b8c1a.jpeg
کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس_۵f5ea334b8c1a.jpeg

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

طرز تهیه کیک زنجبیلی

این کیک رو من خیلی دوست دارم .یه کیک رژیمی خوشمزه و پرخاصیت است که البته وقتتون رو زیاد نمی گیره. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه کیک زنجبیلی خوش پخت و خوش طعم

separator line

۱ – طرز تهیه کیک زنجبیلی با پودر زنجبیل

مواد لازم :

  • روغن : مقداری برای چرب کردن
  • آرد : ۲۲۵ گرم
  • پودر زنجبیل : یک قاشق چایخوری
  • جوش شیرین : یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : یک عدد هم زده
  • شکر : ۱۱۵ گرم
  • کره : ۶۰ گرم
  • شربت طلایی(آب قند) : ۱۱۵ گرم
  • شیر : ۲۲۵ میلی گرم
  • خامه و گردو برای تزیین

طرز تهیه:

  1. فر گاز را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. یک قالب کیک به اندازه ۱۸ در ۲۵ را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک پزی را داخل آن قرار دهید.
  2. در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کنید، داخل تخم مرغ بریزید، سپس شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم زنید.
  3. در یک قابلمه کوچک کره و شربت طلایی(آب قند)را ریخته، بگذارید خوب ذوب شوند.
  4. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید. مخلوط شیر را به آرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و روانی به دست آید.
  5. مایه آماده شده را درون قالب ها بریزید.
  6. مخلوط را یک ساعت درون فر قرار دهید. کیک را از قالب بیرون آورده، بگذارید خنک شود. روی کیک را با خامه و گردو تزیین کنید.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با 5 روش + عکس

separator line

۲ – طرز تهیه کیک زنجبیل و قهوه

مواد لازم:

  • آرد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
  • عسل ۱/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ ق س
  • قهوه دم شده ۱/۲ پیمانه
  • دارچین ۱/۴ق چ
  • زنجبیل تازه ۱ ق س
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • نمک ۱/۸ ق چ
  • پودر زنجبیل ۱ ق چ

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ و شکر قهوه ای را با همزن مخلوط کرده و روغن مایع و قهوه و عسل را اضافه کرده وبا همزن مخلوط میکنیم.
  2. همه مواد خشک را مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم. در قالب چرب شده ریخته ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بماند.
  3. نکته: میتوان شکر سفید هم استفاده کرد.میتوان به جای زنجبیل تازه فقط از پودر آن استفاده کرد.
  4. میتوان برای کیک رویه هم درست کرد. برای درست کردن رویه ۱/۲ پیمانه شکر را کارامل کرد و ۴۰ گرم کره و ۴۰ گرم خامه صبحانه اضافه کرد.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با 5 روش + عکس

separator line

۳ – طرز تهیه کیک زنجبیلی رژیمی

این کیک رو من خیلی دوست دارم.یه کیکی رژیمی بیست.و البته وقتتون رو زیاد نمی گیره.

مواد لازم :

  • آرد ۳٫پ
  • شکر ۲٫پ
  • زنجبیل ۲-۳٫ق.غ
  • روغن ۳/۱پیمانه
  • ماست ۴/۳پیمانه
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • بیکینگ پودر ۳٫ق.چ

طرز تهیه:

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده.سفیده ها را جداگانه زده سپس شکر را اضافه خوب زده تا دانه شکر حل شود.بعد ماست+روغن را می ریزیم مجددا هم زده.
  2. زرده ها را خوب زده به سفیده ها اضافه کرده .آرد +بیکینگ پودر +پودر زنجبیل را الک کرده به آرامی به مواد می ریزیم و با لیسک به ارامی هم می زنیم .
  3. نباید زیاد هم بزنیم کیک سفت می شود بعد در قالب چرب شده می ریزیم به ابعاد ۲۶ در ۳۰ .در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می پزیم .
  4. بعد از سرد شدن برش زده با یک فنجان چای نوش جان نمایید.توجه داشته باشید این کیک نباید ضخامت زیاد داشته باشد.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با 5 روش + عکس

separator line

۴ – طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل پاییزی

مواد لازم :

  • زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • عسل کامور ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره ۱۵۰ گرم
  • شیرین کننده کامور نصف لیوان
  • شیر ۱/۵ لیوان
  • وانیل شکری ۱ بسته
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  • آرد گندم ۲ لیوان

طرز تهیه :

  1. کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به خوراک و همین طور کیک می دهد.
  2. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید.
  3. شیرین کننده کامور و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود ، شیر را کم کم اضافه کنید تا به خورد مواد برود.
  4. آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود ، در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید.
  5. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا می کند که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است ، پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)
  6. قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد ، در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.
  7. کیک را ولرم سرو کنید.

نکته : جهت تزئین می توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده ، خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با 5 روش + عکس

separator line

۵ – روش پخت کاپ کیک زنجبیلی

مواد لازم :

  • کره ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • زنجبیل کاملاً خرد شده ۱ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
  • شیر ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کرم کاپ کیک

  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم
  • شیر ۳ قاشق غذاخوری
  • خاک قند ۲۰۰ گرم
  • پودر دارچین

طرز تهیه :

  1. * دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
  2. * کره و شکر را کاملاً با هم ترکیب نمایید تا پف کنند و به صورت اسفنجی در بیایند.
  3. * آرد و دارچین را با هم الک کنید.
  4. * به تدریج تخم مرغ‌ها و آرد و دارچین و زنجبیل را به ترکیب کره اضافه نمایید و بعد از هر بار اضافه کردن، مدتی مواد را هم بزنید.
  5. * در آخر شیر را بیفزایید و دوباره ترکیب را هم بزنید.
  6. * ۱۲ قالب کاپ کیک تهیه کنید و کاغذهای شیرینی را داخل آن‌ها قرار دهید و خمیر آماده شده را داخل آن‌ها بریزید.
  7. * کیک‌ها می‌بایست به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزند تا طلایی رنگ شوند.
  8. * زمانی کار پخت کاپ کیک‌ها به پایان می‌رسد که اگر با انگشتتان به آرامی سطح کیک‌ها را فشار دهید، دوباره به حالت اول باز گردند. کیک‌ها را از فر خارج کنید و در مکان مناسبی قرار دهید تا سرد شوند.
  9. روش تهیه کرم کاپ کیک
  10. * زمانی که کاپ کیک‌ها در حال پخت هستند، ۵۰ گرم کره و شکر قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شوند.
  11. * سه قاشق غذاخوری شیر را نیز با آن‌ها مخلوط کنید و آن قدر به هم بزنید تا به صورت یک سس براق در بیاید. مخلوط را جایی قرار دهید تا در حرارت اتاق سرد شود.
  12. * در ظرف دیگری، باقیمانده کره را به هم بزنید تا صاف شود. سپس خاک قند را روی آن الک کنید و مرتب به هم بزنید.
  13. * ترکیب کره و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا یکدست شوند. اگر کرم خیلی سفت شده، می‌توانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید. کرم می‌بایست نرم باشد.
  14. * کرم آماده شده را روی کیک‌ها بمالید و یا به وسیله کیسه های مخصوص شیرینی پزی، با دهانه‌های متفاوت، کرم را روی کاپ کیک‌ها بریزید. می‌توانید قبل از سرو مقداری پودر دارچین نیز روی کاپ کیک‌ها بپاشید.
  15. عصرانه شما آماده است. نوش جان بفرمایید.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با 5 روش + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

طرز تهیه ی کیک باقلوا نارگیلی یا کیک پوپک

طرز تهیه ی چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *