۳ روش خوشمزه جهت تهیه کاپ کیک اسفناج
کاپ کیک اسفناج مخصوص افراد دیابتی
کاپ کیک اسفناج یک شیرینی سالم و مغذی است برای ترغیب کودکان به خوردن سبزیجات. این کیک از بافتی لطیف برخوردار است و به هیچ عنوان طعم اسفناج در آن محسوس نمیباشد.
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج + ارزش غذایی اسفناج
کاپ کیک اسفناج همه خواص اسفناج رو تو خودش داره و خیلی هم خوشمزهس و رنگ زیبا و متفاوتی هم داره. این طرز تهیه کاپ کیک اسفناج برای ۱۲ کاپ کیکه.
1. کاپ کیک اسفناج با شکلات تلخ
مواد لازم :
- اسفناج ۱ دسته
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۲ پیمانه
- فندق خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
- شیر یک چهارم پیمانه
- پودر پسته به مقدار لازم
- شکلات چیپسی به مقدار لازم
دستور تهیه کاپ کیک اسفناج:
برگ های اسفناج رو با نصف لیوان آب توی مخلوط کن یا غذاساز میریزیم و میزنیم تا یه دست بشه. تخم مرغ و شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم.
با همزن میزنیم تا رنگش تغییر کنه و روشن بشه. روغن و اسفناج میکس شده رو میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو به تدریج روی مواد الک میکنیم و یه کم هم میزنیم تا مایه یه دست بشه. کف قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توش میریزیم.
کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه نو دمای ۱۷۰ درجه میپزیم. شکلات رو با یک چهارم پیمانه شیر روی بخار آب میذاریم تا ذوب بشه.
یه کم فندق خرد شده بهش اضافه میکنیم. وقتی کیک ها آماده و خنک شدن، اونا رو از قالب در میاریم.
شکلات رو روشون میریزیم. روی کاپ کیک اسفناج رو با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین میکنیم.
قبل از سرو یکی دو ساعت تو یخچال میذاریم.
2. طرز تهیه کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان
کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان نام پیش غذای خوشمزه ای است که علاوه بر شکل متفاوت آن ، طعم لذیذی نیز دارد. در آشپزخانه دلگرم همراه ما باشید.
مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان :
- اسفناج 350 گرم
- پنیر ریکوتا 1/2 فنجان
- پنیر پارمیزان 1/2 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- سیر 1 حبه
- نمک 1/4 ق چ
- فلفل سیاه 1/4 ق چ
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان :
اسفناج ها را خرد می کنیم، سیر را هم رنده می کنیم در یک ظرف تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.ظرف مخصوص کاپ کیک ها (می توان از قالبهای آماده مافین هم استفاده کرد) را با روغن زیتون کمی چرب می کنیم و از مواد مخلوط درون کاپها را پر می کنیم
ظرف را درون فر به مدت 15 الی 20 دقیقه گذاشته تا کیکها آماده شود..وقتی کیک ها آماده شد و از فر خارج کردیم زمان می دهیم تا کیک ها کمی خنک شده و بعد در ظرف سرو می چینیم.این مافین ها هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می شوند.
3. کاپ کیک اسفناج با سس سیب
کاپ کیک ها امروز بسیار طرفدار پیدا کردند و انواع مختلفی دارند . کاپ کیک اسفناج یکی از آنهاست . این کیک بسیار خوشمزه ست و به راحتی درست میشود.
موادلازم:
- پوره اسفناج3/4 پیمانه
- آرد2 پیمانه
- سس سیب1/2 پیمانه
- شکر3/4 پیمانه
- تخم مرغ2 عدد
- روغن1/4 پیمانه
- وانیل1/8 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
- نمک1/2 قاشق چایخوری
- کاپ کیک اسفناج
️طرزتهیه:
درجه حرارت فر را بر روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. ابتدا کلیه مواد تر (پوره اسفناج، تخم مرغ، سس سیب، وانیل و روغن) را درون غذاساز ریخته و به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.
آرد، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را در ظرف نسبتا گودی با یکدیگر مخلوط و از الک ریز رد کنید.در این مرحله مواد خشک و تر را با یکدیگر ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.
در نهایت 2/3 کپسولهای مخصوص کاپ کیک را از مایه کیک پر کنید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد پخت کنید.
کالری و ارزش غذایی اسفناج
هر 100 گرم اسفناج خام حاوی 23 کالری می باشد.
مقدار | 100 گرم |
کالری | 23 |
کربوهیدرات | 3.63 گرم |
پروتئین | 2.86 گرم |
چربی | 0.39 گرم |
آب | 91.40 گرم |
فیبر | 2.20 گرم |
قند | 0.42 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
درباره اسفناج و خواص اسفناج بیشتر بدانید!
اسفناج همچنین دارای عناصر معدنی مثل آهن و ید است و به دلیل داشتن مقدار زیاد آهن در درمان کم خونی مؤثر است. خوردن اسفناج برای زنان باردار توصیه می شود زیرا علاوه بر داشتن املاح فراوان نشاط آور نیز می باشد.
افرادی که دچار افسردگی و بوی بد دهان هستند حتماً مقدار بیشتری از اسفناج را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.آب اسفناج پخته شده را به هیچ وجه دور نریزید این آب نوشیدنی سرشار از املاح و ویتامین است.
بیشتر بخوانید :
دستورالعمل کاشت گیاه اسفناج برای برداشت محصول بهتر
همه چیز در مورد اسفناج (کاملترین مرجع)
آموزش کامل طرز تهیه سالاد اسفناج مرحله به مرحله