دسته‌بندی نشده

۲ روش جدید و آسان جهت تهیه خوراک خاویار بادمجان

آموزش طرز تهیه خاویار بادمجان و اصول پخت خوراک خاویار بادمجان

بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید خوشمزه و لذیذ است. خوراک خاویار بادمجان یا به قول روس‌ها «ایگرا» یه غذای اصالتا روسی است و از آن دسته غذاهایی است که علیرغم سادگی بسیار خوشمزه و لذیذ است و معمولا به صورت کنسرو خریداری می‌شود.

خاویار بادمجان یکی از کنسروهای معروف است که بیشتر با نام کنسرو بادمجان یا خوراک بادمجان شناخته می شود. اگر به غذاهای پخته شده با بادمجان مانند حلیم بادمجان ، رولت بادمجان و … علاقمند هستید حتما خاویار بادمجان را نیز امتحان کنید.

اما شما در منزل به راحتی می‌توانید خوراک خاویار بادمجان مجلسی با همان کیفیت و ظاهر کنسروی و کارخانه‌ای اما سالم‌تر و طبیعی‌تر درست کنید. طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی با بادمجان کبابی و با کمترین روغن را در مجله دلگرم بخوانید.

طرز تهیه خاویار بادمجان و رمز و رازهای خوراک بادمجان خوشمزه

روش اول جهت تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

مواد لازم:

  • بادمجان بزرگ: ۴ عدد
  • پیاز ساطوری و ریز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط

طرز تهیه :

برای درست کردن خوراک خاویار بادمجان مجلسی ابتدا باید بادمجان‌ها را روی منقل یا دستگاه گریل و یا داخل فر کبابی کنید. یادتان باشد بادمجان شیرین و تازه رنگ براقی دارد و کم تخم است و بهترین گزینه برای درست کردن خوراک خاویار بادمجان مجلسی است.

از سوی دیگر برای این‌که پوست بادمجان کبابی به راحتی جدا شود وقتی پوست بادمجان روی شعله گاز کاملا سوخت و گوشت آن نرم شد زیر شیر آب سرد بگیرید.

  1. بعد از گرفتن پوست بادمجان آن‌ها را ساطوری خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را هم ریز خرد و ساطور کنید.
  2. حالا پیازهای ساطوری خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. حین سرخ شدن پیاز به آن‌ها زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  3. بعد از این‌که پیازها طلایی شدند گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی خوب کشیده شود و سرخ شود.
  4. رب گوجه فرنگی را در یک ماهیتابه جداگانه با کمی روغن تفت دهید. وقتی که خامی رب گرفته شد به مخلوط پیاز و گوجه اضافه کنید.
  5. بادمجان‌های ساطوری خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب گوجه فرنگی گرفته شده باشد. نمک و فلفل خوراک را اندازه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط و هم بزنید و حدود ۵ الی ده دقیقه زمان بدهید تا خوراک روی شعله ملایم گاز جا بیفتد و حسابی طعم بگیرد.
  6. خوراک خاویار باید تند و تیز و چرب باشد اما میزان تندی و چربی آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. در پایان کار کمی هم آبلیمو یا آب لیموترش تازه به خوراک اضافه کنید تا طعم لذیذ آن دوچندان شود.
  7. اگر خوراک خاویار بادمجان را به همین روش طبخ کنید حاصل کار دقیقا طعم و بوی شبیه خوراک خاویار بادمجان کنسروی خواهد داشت.

۲ روش جدید و آسان جهت تهیه خوراک خاویار بادمجان

نکات مهم طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

  • یک روش دیگر هم این است که بادمجان کبابی و گوجه فرنگی خام و خرد شده را در چرخ‌گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ یا میکس کنید و سپس به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی خوب کشیده شود. رب گوجه فرنگی را هم که جداگانه سرخ کرده‌اید به مواد فوق اضافه کنید.
  • اضافه کردن سیر و فلفل دلمه‌ای به این خوراک با توجه به ذائقه شما اختیاری است اما در روش اصلی طبخ آن این دو را اضافه نمی‌کنند.
  • خوراک خاویار بادمجان را با نان یا برنج سرو کنید.

روش دوم جهت تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

مواد لازم برای تهیه خاویار بادمجان

  • بادمجان : 5 عدد
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز : 2 عدد (به دلخواه)
  • سیر : 3 حبه
  • گوجه فرنگی : 2 عدد
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش : 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده : 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه خاویار بادمجان در منزل :

  1. برای تهیه خاویار بادمجان (کنسرو بادمجان) ابتدا باید بادمجان ها را روی حرارت با پوست کباب کنید.
  2. سپس پوستش را بکنید ، برای اینکه پوست بادمجان راحت کنده شود بعد از کباب کردن آنها را برای 5 دقیقه در پلاستیک در بسته بگذارید.
  3. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به همین ترتیب روی آتش یا شعله گاز یا فر کباب کنید و بگذارید خنک شوند.
  4. بعد پوست کباب شده مواد را جدا کنید و آنها را خرد و نگینی کنید.
  5. پیاز و سیر را در ظرفی رنده کنید و داخل تابه ای بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
  6. حالا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا آب مواد تبخیر شود.
  7. نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید و بعد بادمجان را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا سرخ شوند.
  8. آبلیمو و جعفری را اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزد و خوب جا بیافتد.
  9. در صورت تمایل می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کنید.

۲ روش جدید و آسان جهت تهیه خوراک خاویار بادمجان

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی خوراک بادمجان با گوجه یک شام سبک

طرز تهیه ی خاویار بادمجان یک خوراک سالم و ساده

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا