دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بادمجان سوخاری یا پفکی

آموزش تهیه بادمجان سوخاری یا پفکی

مواد لازم برای بادمجان سوخاری

  • بادمجان :2 عدد
  • آرد :به میزان لازم
  • تخم مرغ :یک عدد
  • آب یا شیر :یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن :به مقدار لازم

    divider

    طرز تهیه بادمجان سوخاری

    1. ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید.
    2. سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،آنگاه آنها را بشویید و داخل آبکشی بریزید تا آبشان برود.
    3. در این مرحله تخم مرغ ، آب ، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید.
    4. در مرحله آخر روغن مایع را در ماهی تابه ریخته و بگذارید داغ شود، آنگاه حلقه های بادمجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

    بادمجان سوخاری

    divider

    نکات تکمیلی در مورد بادمجان سوخاری

    بادمجان سوخاری جزو پیش غذا – اردور میباشد .
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه .
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
    بادمجان سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    divider

    گردآوری شده مجله ی دلگرم

    مریم امینی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا