دستهبندی نشده
طرز تهیه بادمجان سوخاری یا پفکی
آموزش تهیه بادمجان سوخاری یا پفکی
مواد لازم برای بادمجان سوخاری
- بادمجان :2 عدد
- آرد :به میزان لازم
- تخم مرغ :یک عدد
- آب یا شیر :یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن :به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان سوخاری
- ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید.
- سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،آنگاه آنها را بشویید و داخل آبکشی بریزید تا آبشان برود.
- در این مرحله تخم مرغ ، آب ، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید.
- در مرحله آخر روغن مایع را در ماهی تابه ریخته و بگذارید داغ شود، آنگاه حلقه های بادمجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان سوخاری
بادمجان سوخاری جزو پیش غذا – اردور میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه .
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بادمجان سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی