دسته‌بندی نشده

نیم ساعته و فوری تارت موکا درست کن !

طرز تهیه تارت موکا چجوریه؟

تارت موکا یکی از انواع شیرینی های بین المللی و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت موکا در ادامه با ما همراه باشید.

تارت (به فرانسوی: Tarte) نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می شود. روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت ها ممکن است شیرین (مثل میوه جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت های امروزی معمولاً” بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارت های ریزه نیز به تارت های کوچک اطلاق می شود.

میزان مواد مورد نیاز برای تهیه تارت موکا

مواد لازم برای خمیر تارت موکا :
2 پیمانه آرد همه منظوره
1/4 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 پیمانه کره سرد و خرد شده
1 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه تارت موکا

مواد لازم برای کرم موکا:
1 پیمانه شیر
1/2 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره

مواد لازم برای تزیین:
خامه زده شده
پودر کاکائو

طرز تهیه تارت موکا

برای تهیه خمیر تارت، آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد و خرد شده را اضافه کنید و با نوک انگشتان یا با استفاده از غذاساز آن را به خورد آرد بدهید تا حالت خرده نان پیدا کند.
زرده تخم مرغ را اضافه کنید و با نوک انگشتان آن را با خمیر مخلوط کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گرد درآورید. خمیرها را در کیسه فریزر یا سلفون بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب تارت را چرب کنید و آرد بپاشید.
خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر 3 میلیمتر باز کنید. خمیر را به آرامی داخل قالب تارت پهن کنید و با دست یا وردنه آن را به دیواره های قالب بچسبانید.
خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت پف نکند. قالب را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا خمیر طلایی شود.
برای تهیه کرم موکا، شیر، شکر، پودر کاکائو و عصاره وانیل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر حل شود و شیر به جوش آید.
از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود. کرم را روی خمیر تارت پخته شده بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد.
قبل از سرو، تارت را با خامه زده شده و پودر کاکائو تزیین کنید.

نکات لازم جهت تهیه تارت موکا

نکات لازم جهت تهیه تارت موکا

برای تهیه خمیر تارت می توانید از خمیر تارت آماده نیز استفاده کنید.
برای اینکه کرم موکا غلیظ تر شود، می توانید از پودر ژلاتین استفاده کنید.
برای تزیین تارت می توانید از میوه های تازه نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا