دسته‌بندی نشده

روش تهیه تارت عسل و بادام

تارت عسل و بادام ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

تارت عسل و بادام

تارت عسل و بادام

مواد لازم :


كره : ١٠٠ گرم
شكر : ٢ ق س
عسل : ٢ ق س
تخم مرغ : ٣ عدد
آرد : ٢٠٠ گرم
بيكينگ پودر : ١/٤ ق چ
بادام آسياب شده : ٥٠ گرم
وانيل : ١/٤ ق چ


مواد رويه :

كره : ١٠٠ گرم
شكر قهوه اى : ١٠٠ گرم
عسل : ١/٣ پ
دارچين : ١/٢ ق چ
بادام خورد شده يا خلال شده : ٢٠٠ گرم
خامه : ٢ ق غ


طرز تهيه :


كره وشكر را زده تا كرم شود سپس تخم مرغها را يكى يكى اضافه مى كنيم ( وانيل را به اولين تخم مرغ اضافه مى كنيم ) سپس عسل را با ٢ قاشق سوپخورى آب جوش حل كرده وبه مواد اضافه مى كنيم

درنهايت آرد را با بيكينگ پودر و بادام آسياب شده مخلوط كرده و كم كم به مواد اضافه مى كنيم مايه را در قالب ريخته ودر فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار مى دهيم تا اطراف خمير كمى طلايى شود

در اين فاصله تمام مواد رويه را خوب با هم مخلوط مى كنيم سپس قالب رااز فر بيرون آورده و مواد رويه را به آن اضافه كرده و بلافاصله قالب را دوباره در فر مى گذاريم حالا حرارت فر را به ١٥٠ درجه مى رسانيم و ٣٠ الى ٣٥ دقيقه ديگر زمان مى دهيم تا مواد رويه كاملا طلايى شود. نوش جان


نكته : مواد رويه در هنگام پختن كمى حجم مى گيرد بنابراين بهتر است از قالبى با ظرفيت مناسب يا قالب كمربندى به قطر ٣٥ سانت براى اين تارت استفاده كنيم

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا